Skocz do zawartości

Szukam katalogów z linkiem bezpośrednim na głównej

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie namiary na katalogi które na głównej w ostatnio dodanych oferują link bezpośredni.

Nie ważne czy darmowy, czy płatny, nie ważne na jakim skrypcie - ważne aby na stronie głównej w ostatnio dodanych był link bezpośredni...

Jeśli jesteście właścicielami takich katalogów, ewentualnie znacie takie adresy będę wdzięczny za namiar. Myślę ze dodając dziennie do kilku takich katalogów można podbić ładnie pozycję.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Proszę: https://www.ariz.pl/. Z tym link z adresem w anchor text.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

U mnie w całej grupie (kod premium)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Darmowy dla pozycjonerów https://www.kazior5.najlepsza.pl każda strona która uzyskuje 14 pkt przez 60 minut rotacyjnie wyświetla się z linkiem do głównej - Lacky One.

Punkty uzyskuje się za : treść max 5, PR jaki pr tyle pkt , za grafikę max 5, za html bez błędów 2, extra punkty od moderatora jak dasz link zwrotny masz max 4. A więc nie jest to wcale niemożliwe mieć z mego katalogu link bezpośredni do siebie.

Oczywiście posiadanie dużej ilości takich linków wspomoże stronę.

Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności