Skocz do zawartości

Strony z wysokim OBL

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma czegoś takiego jak maksymalna ilość, można mieć i 500 i Google będzie lubić stronę, kwestia jaka storna, jakie anchory itp.

czyli ogólnodostępna formuła jest tak na prawdę pojęciem względnym. W jaki sposób wartościujesz anchory, sprawdzasz je jakimś narzędziem? ahrefs?

Bardziej miałem na myśli czy masz np. anchorki typu nieruchomości Wrocław, bo dla Google czy masz takich 1 czy 20 to niewielka różnica, to i to służy do manipulacji rankingiem, a jak masz np. nazwy firm/domen to już niekoniecznie i z chęcią dodałbym link nawet gdyby było i 50 wychodzących z 1 podstrony. Ale co pozycjoner to inne zdanie. Podstawowe pytanie - czemu o to pytasz,robisz katalog czy szukasz miejsc na linki czy co innego?:]

Bardziej miałem na myśli czy masz np. anchorki typu nieruchomości Wrocław, bo dla Google czy masz takich 1 czy 20 to niewielka różnica, to i to służy do manipulacji rankingiem, a jak masz np. nazwy firm/domen to już niekoniecznie i z chęcią dodałbym link nawet gdyby było i 50 wychodzących z 1 podstrony. Ale co pozycjoner to inne zdanie. Podstawowe pytanie - czemu o to pytasz,robisz katalog czy szukasz miejsc na linki czy co innego?:]

No właśnie sprawdzałem backlinki prowadzące do pozycjonowanej strony i zastanawiałem się nad podawanym w tabeli parametrem OBL, z jakich wartości można się cieszyć i czy w ogóle zwracać na to uwagę, generalnie chciałbym teraz pójść na jakość nie ilość i znaleźć ciekawe miejsca do których dodać wpisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności