Skocz do zawartości

Pozycjonowanie

szakl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym dostac opinie i odpowiedzi specjalistow mysle ze znajde na tej stronie. Otoz mam strone oparta na wordpress i chcialbym sie dowiedziec od czego moge zaczac pozycjonowanie, bardzo ogolnie, ale od czego zaczac czego unikac.... Domena ma juz ponad 4 miesiace, byly puszczane backlinki .edu jakies efekty byly ale marnie to wszystko wygladalo bo moj serwer blokowal niektore zagraniczne ip, a najbardziej zalezy mi na wejscia zagraniczne, od jakiegos czasu zmienilem na nowy zagraniczny serwer i pozycja w google znacznie sie poprawila mialem wiecej wejsc na stronie i ogolnie wszystko idzie w dobrym kierunku, optymalizacja strony zrobiona bo mialem problemy z mapa ale juz wszystko ok i wszystko w trakcie indeksowania przez google. Takze przzejde do sedna sprawy, prosilbym o opinie i sugestje na temat tego od czego najlepiej zaczac aby wzbic sie jak najwyzej na pojedyncze frazy. Chodzi mi wylacznie o zagraniczne wizyty USA, CANADA, Francja itd

Ja bym zaczął od analizy konkurencji, i doborze słów kluczowych - to na początku rzecz najważniejsza. Rzecz kolejna to dobre teksty, i tutaj jeżeli USA i Canada będą po angielsku, to pod Francję musisz przygotować inną wersję. Optymalizacja serwisu - odpowiednie wtyczki do WP. No i rzecz chyba najtrudniejsza dobre linki, które dadzą dobre pozycje pod te kraje. Ja obecnie pozycjonuje m.in. Google.ca, Google.co.uk i mam bardzo dobre efekty, ale i zaplecze porządne.

[edit] literówa

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zależy jeszcze jakie masz frazy, jeżeli trudne, to możesz katalogować 5 lat i strona nie wejdzie do TOP10.

P.S.

Magiczny sposób istnieje.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Frazy wybrane, strone optymalizuje specjalista od takich spraw poprawki kodu i wszystko co z tym zwiazane. Chyba troche przesada z tymi 5 latami. Frazy nie sa tak strasznie trudne, na stronie umieszczane sa artykuly i chcialbym zeby po wpisuaniu danej frazy np. Game of Thrones , lub Call of Duty Trailer. Wyskoczyl moj post przynajmniej w TOP10.

Na pierwszą frazę możesz mieć problem, drugą pewnie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności