Skocz do zawartości

1) Płacisz adwords jesteś wyżej - 2) Google vs EU

Kazik_kozik

Rekomendowane odpowiedzi

Płacisz adwords jesteś wyżej:

https://www.crn.pl/ne...atakuje-googlea

- google shopping ja myślę że adwords też tak działa, mówią że nie, ale oni zawsze kłamią.

Powolutku, kroczek po kroczku, kraje stawiają na swoim, i pokazują goog... kto tak tu jest tylko gościem,

Szkoda że nasz rząd nie widzi pewnych zagrożeń, dla stabilności rynku, jednym złym update-m mogą zdobyć jeszcze większe korzyści poprzez adwords, a pogrążyć jakąś część rynku w danej dziedzinie, w każdym kraju. U nas, na wszystko podnoszą i nakładają nowe podatki, a nie widzą tej wielkiej mlecznej krowy, którą już Francuzi i inne kraje zaczęli powoli doić.

https://www.bbc.co.uk...nology-20781530

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

Jest, bo nie reklamują się. Skąd ludzie mają wiedzieć, że jest coś poza G? Dla przeważającej ilości osób wiedza o internecie ogranicza się wyłacznie do G. Jak by poszła kampania w TV, trochę na bilbordach powisialo reklamek Binga, to może by coś drgnęło.

Czy było by lepiej dla nas? Nie wiem, pewnie jakby rynek się podzielił to i Bing jako produkt przykładowego monopolisty, zaczął by szarpać naszym kosztem więcej dla siebie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kocioł próbuje dowalić garnkowi... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności