Skocz do zawartości

Czy dodanie strony jednego dnia do 150 katalogów gwarantuje klapsa od Google?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

nowa domena, nie przechwycona, ilość linków 24 000 ( wszystkie moje oczywiście) w.d Ahrews, dodana do monitoringu w dzień zarejestrowania 26.11.2012. ma nie cały miesiąc

Do tych 24 000 linków posiada jeszcze więcej ale nie są widoczne dla Ahrefsa.

matoly.jpg

frazy na poziomie 300 zł netto jedna

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

5 katalogów dziennie to mit który krąży już od kilku dobrych lat na forum.

@MaxPan nie kłóć się ze specjalistami :jezyk1:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

niema site wide, ale tam tagi podwójnie zindeksowane i td a Referring domains nie cale 14000.

Szuwar jest tam jeszcze ok 5 000 linków tak jak mowie niewidocznych dla ahrefs, właśnie ich indeksuje teraz dla G, obstawiam że polowa już w indeksie

Zobacz postblake, o 20 grudzień 2012 - 01:07, powiedział:

Przed chwilą skatalogowałem świeżynkę do 1000 katów ;)

Fajnie, ale co z tego będziesz miał ? Co najwyżej fajna zapleczówke

Co z tego będę miał? Stronę w topach na frazy rzędu 1k miesięcznie. Strona pozycjonowana nie dostanie ani jednego linku więcej. Ciekawe, nie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ilość linków 24 000

pewnie po tym ;)

Ci, którzy mówią o 10-100-1000 dziennie, które zaszkodzą - czemu nie oferujecie depozycjonowania konkurencji :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności