Skocz do zawartości

Targeting - Znaczniki pomiędzy tekstem

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas nie daje mi spokoju jedna myśl:

Czy tak można?

Np strona jest o filmach z Sharon Stone ale by reklamy były nie tylko związane z tą aktorką np: wstawie na dole drobnym maczkiem teksty pochodne mojej tematyce i oznacze to znacznikami targetownia.

Zastanawiam sie czy to jest dozwolone:

Bo tekst dla Google - może nie być związany z tematyką mojej strony ale w/g mnie jest bo wiem że ludzie którzy lubią Sharon Stone - lubią też Catherine Zete Jones ALE lubią też np: kosmetyki np farby do włosów.

Wiec rezultat będzie taki że na stronie o SHaron będą reklamy np o kremie.

Dla mnie jest to tematyka pochodna ale dla Google nie musi

Co wy na to ???

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

To co chcesz zrobić, czyli napisać drobnym maczkiem niektóre wyszukiwarki (np Google) może uznać za "tiny text" co jest traktowane jako spam i może skończyc się to jakimiś konsekwencjami, podobnie jak ukryty tekst w kolorze tła. Lepiej może by było dać tekst w meta tagach w keywords lub po prostu normalnym tekstem Napisać Słowa kluczowe dla tej strony (keywords) i wymienić je

znaczy to jest taki drobny maczek który widac ale jest na samym dole i po prostu nie chce by był widoczny za bardzo dla uzytkownika.

Z tego co wie mt owpisywanie do Keywords wyrazów nie zwiazanych z tematyką - jest tez zabronione

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności