Skocz do zawartości

"Experci SEO" co z wami jest do jasnej cholery ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@gonzo ja ci powiem tak tutaj się pisze żeby nie podpinać stron pod jedno konto google wogóle uważać bo jeden pracownik google jest przypisany do jednej naszej strony (ironia ofc!)-jedno potknięcie i bum i powiem ci że życie razem z SEO nauczyło mnie jednego

jak Cię mają upier... to i tak Cię upier... choćbyś nie wiem jak się zabezpieczył, i nieważne czy uczciwie czy nieuczciwie to zrobią

generalnie olewam wiele rzeczy nie dlatego że nie dbam o bezpieczeństwo tylko że nie raz przerabiałem sytuację w których rózni seowcy próbowali się zabezpieczać przed róznymi rzeczami a ja w tym samym czasie piłem piwo

przychodził kwiecień albo październik i obrywaliśmy obaj po dupsku tak samo-śmiem twierdzić że on bardziej

fajnie tak sobie pogadać że trzeba uważac trzeba sobie pilnować ale to bardziej przy piwku można takie tezy rzucać aniżeli wdrażać to na serio w pracy.

T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności