Skocz do zawartości

Zakup dodawarki do katalogów, którą wybrać ?

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

SEOBOHATER, fajna sprawa, jest fajne narzędzie do synonimów więc ciekawa opcja... tylko jedna rzecz. To jest półautomat... mam więc pytanie, dodając 30 wpisów dziennie jeszcze ok, ale co jeśli chcę dodawać 5 razy tyle wpisów... w sumie dnia braknie... wiem że są automaty do tego... tylko drogie... macie jakieś sprawdzone metody na dobre "automatyczne" katalogowanie (mam na myśli wartościowe katalogi z dużym PR), które jednocześnie będą nie drogie?

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

blusss1 - chyba w takim wypadku wyjdzie najtaniej zlecić to komuś (jak nie chcesz inwestować w softy i nie zajmuejsz się tym zawodowo - czas poświęcony na katalogowanie przeznaczasz na zarabianie w swej profesji)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Moim zdaniem trzeba zacząć od działu narzędzia, następnie można zastanowić się nad tym jaki skrypty chcemy obsługiwać z naszej dodawarki ograniczyć wybór do odpowiedniej.

PS. W przypadku pozycjonowania jednej/dwóch stron na pewno nie opłaca się kupować ciężkiej artylerii. Często wystarczy zlecić dodanie lub blasta.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Oczywiście że w przypadku 1/2 stron się nie opłaca nic kupować bo po co?, kupisz i będziesz szukał bazy bo publiczne to na wiele się nie przydadzą. Lepiej komuś zlecić blasta kto wie o co w tym chodzi i nie zawracać sobie tym głowy. Chyba że jak pisałem wcześniej tych stron będzie więcej to wtedy można zastanowić się nad zakupem.

Oczywiście, że opłaca się kupić dodawarkę dla 1 czy 2 stron. Ręcznie będziecie dodawać? Nie te czasy nie te ... Taki DonLinkAge działa nawet na hostingu za 30 zł na rok. Kupić to można dodanie do jakiejś prywatnej grupy katalogów, precli a później za pomocą DLA podlinkować wszystko ładnie i to w sporych ilościach.

A ja nadal się nie zgadzam że warto kupować dodawarkę dla 1 strony. Jak się domyślam jak ktoś pyta jaką dodawarkę kupić tak na prawdę nie ma pojęcia o pozycjonowaniu, już znam takich co kupili OS, a potem pytają czemu im dodaje 500 wpisów na projekt.

To czy warto kupować dodawarkę dla jednej strony a umiejętność korzystania z softu to 2 różne sprawy.

Czy wartko kupować dla jednej strony?

Tak, jeśli nie jesteś idiotą.

Dodawarka będzie to koszt 300-500 zł, trzeba ocenić ile zarobić może strona, sprawdz też licencje, niektórzy autorzy skryptów zabraniają odsprzedaży.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Co będzie lepsze dla początkującego automat czy półautomat? W półautomatycznych trzeba każdy wpis zatwierdzić ręcznie? Czy może tylko te, które nie zostaną dodane automatycznie i zostanie to zakomunikowane?

A może jest jakaś dodawarka, która umożliwia zarówno dodawania automatyczne jak i półautomatyczne?

Zależy jak bardzo początkujący. Ja polecam tylko automaty.

Jakie? Co testowałeś? Co przypadło do gustu? Co twoim zdaniem odpycha w tych które przerobiłeś? Dlaczego akurat wybrałeś ten/te a nie inny/inne? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyborem...

A myślisz, że ile tych automatów mamy na rynku? Sprawdź dział narzędzia. Dodawarka do seoków, sieci neuronowych nie polecam, omniadd - wiele osób chciało go sprzedawać a na szkoleniach można za free dostać, omnispeed - abonament miesięczny ale masz aktualizacje bazy automatyczną, donlinkage z opcją bazadon - polecam (jest też tzw. premium i w tym masz automatyczne aktualizacje bazy kat.).

Jeśli masz jedną stronkę do lepiej zapłacić komuś żeby zrobił to za Ciebie. No chyba, że planujesz duże zaplecze i twoja tematyka jest trudna.

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności