Skocz do zawartości

Zaje**** dzień :)

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z radościom stwierdzam, że po 7 miesiącach ruchchorzow.com dziś wraca do google! Jeśli wtedy miało maks 700 zaindeksowanych podstron to teraz ma ponad 9 tysięcy i Pagerank=5 :rotfl:. Osiągnąłem też drugą pozycję której wcześniej nie mogłem wywalczyć.

:jezyk1:

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Moja jedna stronka też kilkanaście dni temu wróciła z filtra i też wskoczyła na wyższą pozycje niż wyleciała ;) a powrót po 8 miesiącach jak najbardziej naturalny :) site też wiekszy a PR bez zmian

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

u mnie niestety stara bida ... jak mnie odfiltrowali na dzieci (chyba przesadzilem z linkami, ale raczej watpie) to ni cholery strona nie wraca. Ja widze, ze kilka innych stron za to dobrze sie ma, a nawet kkilka swiezych sie pnie dosc szybko.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

A powiedz jeszcze, to był 'wyproszony', czy może

'naturalny' powrót?

naturalny powrót, nic nowego nie robiłem, od jakiegoś czasu dłuższego nie dodawałem nawet linków.

I co sądzisz że było przyczyną?

Przyczyną było dopisanie przez złośliwego programistę do pliku robots funckji wyindeksowania strony przez google.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

i powoli odkrywamy tajemnicę google

wszyscy jedziemy na jednej karuzeli, ale ta karuzela ma określoną ilość miejsc. żeby ktoś mógł wejść (awansować w wynikach) ktoś musi spaść. ot rosyjska ruletka, dziś ja, jutro ty :)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Cofam to co powiedzialem, wieczorem sie wszystko rozpiepszylo i na wiekszosci DC mam PR=0, nawet na tych z wszystkimi podstronami zindeksowanymi (wiem ze nie jest to miara PR, ale aktualnosci DC juz chyba tak)

Tutaj bedzie sygnaturka

Eee tam, google, walic to :) Google robi co chce i kiedy chce i trzeba sie przystosowac, az sami sie dziwie sobie ze mi na tym zalezy :) Czekac czekac i sie doczekac, buahaha, firma. :)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności