Skocz do zawartości

Serwer z autoinstaltorem

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym sobie kupic pod choinke serwer, ktory posiadalby autoinstalator umozliwiajacy klonowanie instalowanych skryptow(jak w instalatron) (prawdopodobnie zdecyduje sie na wordpress); chcialbym podpiac +/- 10domen

dodatkowym atutem byloby kilka ip (nie musi byc 10); w sumie nawet 2wystarcza jesli beda "rozrzucone"

transfer - mysle ze 10gb/miesiac spokojnie wystarczy ale dobrze zeby nie bylo problemow z rozszerzeniem w przyszlosci;

no i wazne uptime min. 99,9% a najlepiej 101%:P

mam jedno konto w seohosters - poza jedna awaria do tej pory jest ok, no ale wolalbym jednak zdywersyfikowac (o ile znajdzie sie cos przynajmniej tak samo dobrego)

Zdecydowana większość hostingów ma autoinstalatora, więc jest to średnie kryterium poszukiwań. Wysokie uptime też jest standardem, bo inaczej firma by nie wytrzymała konkurencji. A awarie zdarzają się wszędzie, nie istnieje chyba firma hostingowa, która nigdy nie zaliczyła żadnego padu (a sama istnieje powiedzmy dłużej niż rok).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

czy ja wiem czy taka wiekszosc;

jest jeszcze kwestia ze nie wszystkie maja opcje klonowania stron, a robienie czystej instalki niewiele mi pomaga jak potem trzeba pol godziny konfigurowac pluginy itp (tutaj chcialbym sie przy okazji dowiedziec ktore autoinstalery maja taka funkcje klonowania poza instalatron:F)

chyba wezme 1konto na hekko (bo reszta niestety odpada) chyba ze ktos poleci cos typu seohosters czyli

z instalatronem (lub innym skryptem o podobnej funkcjonalnosci)

kilkoma ip

no i cena max 79zl/rok

(oczywiscie wszelkie hostingi krzaki odpadaja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności