Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chcielibyśmy zaprosić państwa na najbliższe warsztaty SEO które odbędą się już za tydzień w 28 i 29 grudnia o godzinie 13 oraz 18 (godzina do wyboru) - są to wyjątkowe warsztaty z okazji kończącego się roku. Podczas warsztatów będą omawiane zagadnienia teoretyczne jak i praktyczne, z którymi na co dzień mają do czynienia prowadzący szkolenie. Bardzo dokładnie też zostanie omówiony program xRumer z punktu widzenia efektywnego i praktycznego używania codziennie w pracy (nie chodzi tu o wiedzę tutorialową, ale o wiedzę prak tyczną, dzięki której można dobrze wykorzystywać xRumera); wyłącznie doświadczenia własne.

Jedno możemy zagwarantować: nie będzie nudno – dużo ciekawych aspektów i przykładów z SEO oraz omówienie najciekawszych mitów SEO, których niemało się pojawiło - również w tym roku.

Kto będzie prowadził warsztaty:

2.jpgPiotr Kiper „Kojotek_OX” – ekspert od pozycjonowania, SEO, BHS, autor bloga o pozycjonowaniu i technikach BHS, prelegent na Międzynarodowej Konferencji SEO w Poznaniu w 2011, członek kilku zamkniętych grup SEO - w tym HackSEO „2”, szkoleniowiec z zakresu tematyki SEO/Pozycjonowanie.

1.jpgKrzysztof Janowski „Początkujący” – moderator na forum.optymalizacja.com. Specjalista i trener od zagadnień zarządzania sprzedażą oraz zasobami ludzkimi z wieloletnim doświadczeniem menadżerskim m.in. 9 lat w Polskiej Telefonii Cyfrowej (Era Biznes - obecnie T-Mobile).

Miejsce spotkania:

Warsztaty będą przeprowadzane online dzięki serwisowi clickmeeting.com. Aby uczestniczyć w warsztatach wymagane jest posiadanie łącza o przepustowości minimum 512kb/s oraz słuchawki z mikrofonem (na czas warsztatów należy odłączyć głośniki – w przeciwnym razie mogą występować problemy z dźwiękiem dla pozostałych uczestników warsztatów).

Tematyka warsztatów:

Dzień 1 (BIAŁY – prawie) – SEO i Pozycjonowanie: Omówienie technik pozycjonowania stron które są stosowane na co dzień w pracy SEO przy pozycjonowaniu stron klientów jak i swoich.

Dzień 2 (CZARNY) – xRumer: Omówienie zagadnień związanych z konfiguracją oprogramowania, efektywną pracą z projektami, automatyką xRumera, przykładami praktycznymi jak np.: tworzenie piramid, kilka słów prawdy o modach do xR oczywiście nie zabraknie tematów związanych z listami dla xRumera etc.

Dla kogo są te warsztaty:

Warsztaty są skierowane do osób które chcą efektywniej wykorzystać narzędzia do pozycjonowania stron (automatyka pracy). Duży nacisk będzie też położony na aspekt SEO w takim procesie aby nie przesadzić z linkami do strony oraz omówimy techniki, które znacznie zmniejszą szanse na ukaranie strony za stosowanie automatów do pozycjonowania - na warsztatach każdy znajdzie coś ciekawego; zarówno osoba początkująca jak i zaawansowana.

Poniżej możecie Państwo znaleźć opinie uczestników z pierwszej edycji warsztatów (gorąco zapraszamy do zapoznania się z nimi, gdyż są wystawione przez użytkowników PiO którzy są dość krytyczną i wymagającą "publicznością"

https://www.forum.opt...60#entry1119868

Ilość miejsc: tylko 50

Cena warsztatów: Od 300 zł za osobę!

Zapisz się na warsztaty:

Gratis: Dodatkowe programy wspomagające pracę z xRumerem (wszystkie aplikacje są autorskie i niedostępne w Internecie) oraz najnowsza wersja moda dla EE kompatybilna z xRumer .35 (wartość rynkowa moda 200USD)

----------------------------------------

PS. Warsztaty mogą być ciekawe szczególnie dlatego, że obaj prowadzący stosują odmienne, chociaż zbliżone techniki Black SEO... Każdy może wyciągnąć coś dla siebie :) a jeśli wiedza nie będzie wystarczająca, to mod dla EE, jako dodatek powinien zadowolić najbardziej marudnych użytkowników xRumera.

Nie używasz xRumera - nie przejmuj się: szkolenie jest pomyślane w ten sposób, żebyś nauczył się wiele o różnych automatach, a xRumer będzie na tapecie, bo to ulubiona zabawka obu prowadzących ;)

dymna.jpg

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@seomator, odpuść sobie, proszę. Swoją błyskotliwość zachowaj na lepszą okazję ;)

Jak dla kogoś parę stówek stanowią problem to chyba mu się branże pomyliły.

Żeby nie było, że mnie "nasłali" z warsztatów nie zamierzam skorzystać.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Och dziękujemy, żebyś tylko jeszcze nie dokładał do tego interesu. Jakoś na Sylwestra trzeba zarobić.

oczywiście... generalnie należę do osób, które żebrzą pod kościołem w czasie pasterki, żeby się igrustoje 31 grudnia napić... a tu taka okazja... mogę naciągnąć masę ludzi...

wow...

Kolego, jakbym pracował przez ostatnie 20 lat za taką kasę, to bym nie wyżył... mam zbyt duże kredyty w swojej firmie ;) i jeszcze większe miesięczne zobowiązania względem ludzi...

poza tym nikt Cię przecież nie zmusza, żebyś skorzystał z mojego naciągania "na Sylwestra"...

dymna.jpg

nie no wy tak poważnie czy to jakaś akcja związana z końcem świata?

Przecież tyle było starć co do metod tutaj na forum miedzy wami :)

To chyba takie widzę lekkie gwiezdne wojny będą skrzyżowane z pojedynkiem tytanów.

Co do szkolenia u Koyota to już byłem i do tej pory było bardzo ok pomijam że facet chyba używa modulatora glosu lub ma zepsuty mikrofon natomiast co do merytoryki to wszyscy wiemy przecież ze warto wiec nie ma sie tutaj co wyzłośliwiać na to że ktoś robi szkolenia.

Bo robili ktoś jeszcze szkolenia po których nagle Ci siada wszystko co do tej pory nie siadło bo ktoś ci otworzył oczy na pewne rzeczy? Jeżeli tak to zapraszam na PM chętnie skorzystam bo wiedzy nigdy dość.

Witam, no to i ja skorzystam z szkolenia.

Mam jednak pytanie odnośnie mojego internetu.

Od kilku lat nie zmieniałem umowy internetu i cały czas jestem na przestarzałym internecie.

Sprawdzając na speedtest.com pokazuje mi

- prędkość pobierania 0.87 Mb/s

- prędkość wysyłania 0.73 Mb/s

Rzeczywisty transfer gdy pobieram coś z internetu to około 100KB/s

Czy ten internet wystarczy do szkolenia online?

Pozdrawiam.

bo wiedzy nigdy dość.

I tutaj chyba właśnie o to chodzi. Może wydawać Ci się, że wiesz już wszystko a ktoś spojrzy na to z innej perspektywy i dowiesz się może czegoś więcej. Ogólnie takie spotkania/szkolenia są zawsze dobre nawet z osobami, które może wiedzą mniej, ale może wiedzą właśnie to o czym sam wcześniej nie pomyślałeś.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co do szkolenia u Koyota to już byłem i do tej pory było bardzo ok pomijam że facet chyba używa modulatora glosu lub ma zepsuty mikrofon

Żenada !

PS. Taki mały OT.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@pimpek platforma jest stabilniejsza niż skype u mnie oczywiście w 1 dniu szkolenia UPC sobie przypomniało że mam nie zapłacona fakturkę i siedziałem na necie z koma i hulalo. Patrzyłem na stronę firmy hostujace i możesz odpalić sobie TRIALA i sprawdzić bo wtedy są opcje testowania. Zawsze też możesz odwiedzić kolegę przed sylwestrem w celu użyczenia neta :)

szczegóły:

https://blog.clickmeeting.com/connection-tester-spot-glitches-before-your-meeting

Rzeczywisty transfer gdy pobieram coś z internetu to około 100KB/s

Czy ten internet wystarczy do szkolenia online?

Pozdrawiam.

mam wątpliwości, bo to troszkę za mało na transmisję video... na voice - OK, tylko, że chciałbym Wam kilka rzeczy pokazać, a nie tylko przegadać te kilka godzin...

dymna.jpg

@up... no co Ty??? my w tym roku na plaży i już się chłodzi w piwnicy trzy skrzynki :)

żona powiedziała, że nas <cenzura>po...waliło</cenzura> :)

SzlafRock... a jak dla mnie - atrakcje :) - lubię wyzwania... a Ty? (z tego co wiem, to nie tylko hejtujesz, ale masz również ambicje ;))

tyle offtopu

jak ktoś ma konkretne pytania lub propozycje dla mnie bądź Kojotka, co chciałby usłyszeć/zobaczyć na szkoleniu - niech pisze w tym temacie.

Ktoś mi przed chwilą napisał, że świat facetów się kręci wokół kasy i kobiet... tego pierwszego podobno nigdy dość, a w kwestii drugiego:

podobno Kojotek jest kobietą, zatem chętnie się przekonam :) ... a jestem dość tolerancyjny, zatem jeśli się okaże, że to trans - też dam radę :) - najważniejsze, żebyśmy obnażyli ociupinkę swoich fałdków kory podczaszkowej...

nieprawdaż?

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności