początkujący Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Z życzeniami noworocznymi chciałbym tylko pokazać, jak xRumer szybko ewoluuje... I jak prawdziwe jest to, co mówiliśmy o modach... New Xrumer 7.7.40a Elite has been released. tak na Nowy Rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 A co się zmieniło poza numerkiem ? Zapraszam na web-news.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonin Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Byłem na 2 dniach szkolenia o 18 godzinie, bardzo mi się podobało. Nie żałuję wydanych 450 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Uczestniczyłem w drugim dniu szkolenia i: szkolenie było lepsze niż się spodziewałem Wiedza dotycząca xr była bardzo praktyczna. Kojotek wraz z Początkującym omówili kilka możliwości i zastosowań tego programu, których nie znałem a warto z nich korzystać. Myślę, że dobrze by było pokazać działanie prezentowanych ustawień "na żywo". "Test" to nie to samo co uruchomienie projektu i prezentacja kilkunastu wyników. To nie było szkolenie dla ludzi nie posiadających i nieużywających xr. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 @dywyn - cenna uwaga i były takie plany z mojej strony jak pokazanie działania jednak sam wiesz ile czasu nam zeszło na to co było a żeby pokazać na ekranie to + x h jeszcze by trzeba było dołożyć. Bardzo się cieszę że czegoś nowego się dowiedziałeś czyli tym samym cel warsztatów dla Ciebie został osiągnięty PS: Zawsze powtarzam że lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować - tak jak było w Twoim przypadku PSII: Zapraszam na kolejne warsztaty Ciebie i wszystkich innych jak będą organizowane Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddaapp Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 gdyby nie to że nie było mnie w Polsce i byłem odcięty od świata, na pewno bym się pojawił. Szkoda ,,, i czekam na kolejne szkolenia Zapraszam na pozycjonowanie za granicą - Profesjonalne pozycjonowanie. pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibbbi Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Gdzie będziecie informować o kolejnych szkoleniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie widzisz, że do dzisiaj piją za kasę za szkolenia P.S. A patrzyłeś jaki był temat? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam Myślę że można spodziewać się w najbliższym czasie jednego może dwóch szkoleń (sam lub wspólnie z ....) - raczej kierowane będą one do grupy użytkowników bardziej zaawansowanych (jedno chciał bym zrobić z prawdziwego "BlackSEO") Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibbbi Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zaawansowanie awansuje u mnie awansem z dnia na dzień, więc jakby co proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Migon Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Zapisalem sie na warsztaty 2013-02-28 o godz. 18:00 Czy kazdego dnia beda poruszane inne zagadnienia czy podzial na dni jest z uwagi na duza liczbe chetnych? I jak najlepiej konktaktowac sie z organizatorami? Przepraszam jesli zadaje pytania na ktore byly juz odpowiedzi wczesniej ale jest mase postow doyczacych szkolen i warsztatow a jak widac jestem nowy na tym forum. Pozdrawiam, Alex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.