Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

a jak dla mnie - atrakcje :) - lubię wyzwania... a Ty?

Atrakcje, owszem. Wyzwania, także. Tylko to nie jest atrakcja ani wyzwanie. To jest dziecinada w/g mnie, oczywiście.

PS. Koniec OT.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up

wiesz: ludzie dziecinnieją na starość i być może wtedy - przez tego Niemca, co mi wszystko chowa w domu.... aaaa - Alzheimera - zdarza się podczas takich warsztatów trochę tajnej wiedzy przekazać... ;) bo się zapomniało, że o tym miałem nie mówić :P

dymna.jpg

spoko ;)

będę miał okazję się przekonać :D

i do tego wreszcie ustalę, czy kobieta to, czy mężczyzna :)

dostanę w ucho od żony - ale bym wolał kobietę :P

jakkolwiek pomijając płeć: wiedzę ma - to już wiem - pomysły ma - to też już wiem - szkolenie warte uwagi - to Wy się możecie sami przekonać ;)

dymna.jpg

PTC Era ? To chyba mamy sporo wspólnych znajomych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@golum - jeśli się zapisałeś i zapłaciłeś to masz miejsce zaklepane (nie wysyłamy potwierdzeń otrzymania wpłaty bo każdy sam doskonale wie czy opłacił czy nie) - natomiast wysyłamy zapytania jeśli nie dostaniemy wpłaty a ktoś zapisał się na szkolenie celem weryfikacji czy nadal dana osoba jest zainteresowana i nie blokować miejsca osobą które są zainteresowane szkoleniem

- Jak nie dostaniesz od nas maila z pytaniem o płatność znaczy że wszystko jest OK

Co do samego tematu szkolenia/warsztatów widzę że kilka osób dalej się nie nauczyło że tu liczy się wiedza praktyczna a nie kto jaki ma głos i czy jest facetem lub kobietą (ma jaja czy też ci...ę między nogami) - w dalsze pyskówki nie zamierzam się wdawać bo to mija się z sensem i tematem tego wątku.

PS: F-vat dla firm będą wcześniej wystawiane - po świętach i wysyłane

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Początkujący jak mnie gdzieś nie wywieje to Ci się dorzucę do tego carskoje igristoje, choć żaden ze mnie pozycmajster.

Ale że jak Koyotek jest transem i dasz rade, to to musi być nagrane w HD3D, hehe,

a Koyotek powyżej pisze i nie potwierdza ani nie zaprzecza, rozumiem że budujecie napięcie ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

pakiet szkolenia oba dni (dzień 1 i 2)

mogę tylko zaznaczyć jeden dzień i jedna godzina

jak to w końcu z tym jest :)?

T.

Mam łączę 1mbps down 256kbps up-jak to będzie wyglądać u mnie panie Kojocie ?

Przejdzie temat czy nie zabardzo?

Chętnie bym się zdecydował tylko mam te dwie wątpliwości.

T.

chyba mamy sporo wspólnych znajomych

świat jest mały, Pawle ;)

tu liczy się wiedza praktyczna a nie kto jaki ma głos i czy jest facetem lub kobietą

wiesz, ludzie się cieszą, że nie było końca świata i że będą mogli skorzystać ze szkolenia, to i idą w głupawe historie ;)

niech się bawią...

a my jak wojownicy Apokalipsy na rumakach... tylko, że po forach i blogach, a nie na Armagedon :D

Ty i ja wiemy, że szkolenie ma być nastawione na podzielenie się wiedzą

Ci, co będą uczestniczyć - przekonają się w trakcie

a kto z nas jest facetem, kto babą... świat się zmienia i teraz to nawet niewiele kosztuje :) i cyk *** i już jestem Krysia :)

dymna.jpg

hmmm... skoro szkolenie jest dwudniowe i termin to 28 i 29 grudnia, to mnie babcia uczyła, że pierwszy w tej wyjątkowej sytuacji to nie będzie 29...

...ale być może Twoja babcia uczyła inaczej... no to w takim razie załóżmy, że ostre spamy rumakami to biały tydzień tfffu dzień - dla Ciebie wszystko ;) niech będzie prawie biały

edyta... qrcze - pierwszy dzień od ogłoszenia i już tylko 24 miejsca wolne... chyba jest zainteresowanie takim produktem... no i chyba warto szybko podejmować decyzje...

Tomku: niektórzy mogą w jeden dzień być na 18, a w drugi na 13, a są też tacy, którzy w pierwszy mogą tylko na 13, a w drugi - tylko na osiemnastą... możesz nie uwierzyć, ale są też tacy, którzy mogą tylko na 18 lub na 13 w oba dni...

zaznaczasz oddzielnie dwa dni i masz sumę.

proste jak dwa metry drutu w kieszeni ;)

dymna.jpg

@Krzystof nie chcę z Tobą zadzierać, jednak trochę smaku by się przydało, tzn. tzw. klasy. Mój post zniknął z tematu gdzie pisałeś o konkretnej stronie klienta, a poprosiłem tylko aby nie przesadzać. Teraz ta reklama jest wg mnie za bardzo ....... domyśl się, 300 X 50 = 15K na dwóch to tylko 7,5. Więcej luzu i Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Łącze powyżej 750+ Kb down wystarczy na warsztaty zarówno do głosu jaki i do obrazu (po stronie użytkownika liczy się tylko down)

Bez problemów można wybierać dowolnie godziny jak i dni tak jak pisał początkujący wcześniej

UWAGA: Na stronie informacje podane o ilości miejsc są nie precyzyjne i nie obejmują rezerwacji które zostały dokonane - na ten moment jest mniej niż 20 miejsc jeśli wszyscy opłacą którzy zapisali się na szkolenie!

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności