Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@medox, jak chcesz pogadać o znikających postach, to zapraszam na prive

kwestia kampanii reklamowej... widziałem bardziej "krzykliwe"

kwestia 750ml na osobę - uwierz mi - mogę znacznie więcej (a co gorsza - przyzwyczajony jestem do "znacznie więcej")

kwestia luzu - nawet dużo, ale biorąc pod uwagę Twoją stopkę zaczynam mieć lęki i psychozy... ;)

dymna.jpg

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak tylko czepialsko :D (żona kazała mi sprzątać więc poziom czepialstwa wzrósł)

Kojotek ten "Xramer" w podpisie to chłit marketingowy?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Hehe powiem szcerze, że sam bym się zapisał jednak w tych dniach jadę z wawy na narty do szklarskiej (moje rodzinne strony) i pewnie nie dam rady. A @K jak będziesz w wawie odezwij sie to sprawdzimy czy rzeczywiście jest jak mówisz o tym powyżej 1L.

Żeby nie było zupełnie off. Interesuję sę seo od 2 lat. Posiadam jeden automat, omni...i jestem zadowolony. Jednak od początku czuję, że jedyne naprawdę przydatne narzędzia to XR i MS (Mark. Samurai), może teraz Zenek przebije wszystkich, ale zobaczymy. Więc uważam, że temat bardzo dobry. Jak nagracie szkolenie i będziecie sprzedawać lub udostępnicie to z chęcią kupię. Powodzenia.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

@robert1

będzie sporo o optymalizacji stron pod wyszukiwarki, czyli jak optymalizować, żeby nie prze-optymalizować - to część biała

będzie sporo o poprawnym link-buildingu - a to część "prawie" biała, bo dodawanie linków jest czarne jak smoła

szklarskiej (moje rodzinne strony)

ziomal... a ja z Jeleniej Góry ;)

dymna.jpg

no to zapowiada się ciekawie. Końca świata nie było wiec są duże szanse że może Koyotek/mrs.Koyotkowa dostanie pod choinkę nowy mikrofon. Coś więcej powiecie o czarnym dniu? Bo widze fajny modzik w gratisie w sumie swego czasu latał w cenie troche wyższej niż te 2 dni szkolenia (sic!) i to jeszcze do 7.12 które jak wszyscy wiemy regularnie jest killowane z powodu pirackiej kopi.

To jeszcze pozwolę sobie wtrącić że pierwszy dzień nie może dostać tematyki z jednego powodu - nie uzgadniamy wspólnej wersji z początkującym co omawiamy bo warsztaty nie mają za zadanie klepać się po pleckach i włazić sobie do xxxx że tak brzydko się wyrażę

Ustalone mamy tylko wspólnie działy jakie chcemy omówić z codziennej pracy z klientami + o ile będzie to możliwe podeprzeć dane działania zasadami SEO

Innymi słowy będzie wiedza dla prawdziwych amatorów rozpoczynających zabawę w SEO jak i coś dla osób doświadczonych które już x lat pracują w SEO i znają wszystkie tematy na wylot (dla takich osób zaletą tych warsztatów jest możliwość spojrzenia na pewne tematy z innej perspektywy - nie muszę tłumaczyć jak to wykorzystać można u siebie)

Z mojej strony będzie:

- SEO

- Przyjęcie nowego klienta po przejściach

- Jak i kiedy rozpocząć proces pozycjonowania

- Kilka tematów o mitach z PiO

- Może pokuszę się o powiedzenie jak robić G w h.. i wbijać dowolne słowo w kilka dni w TOP

Jak już pisałem wcześniej są to warsztaty wiec też dużo będzie zależało od samych pytań od uczestników - brak pytań = nuda :P i szybki koniec warsztatów (przynajmniej z mojej strony)

Wypowiadam się TYLKO w swoim imieniu

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

hmmm... Kojocie, zaczynasz mi się odsłaniać, a mieliśmy trochę zaimprowizować - bo od tego nazwaliśmy to bardziej warsztatami niż szkoleniem

jedno jest pewne i ustalone: to Wy możecie pokierować tematyką szkolenia: są wyłącznie główne założenia, a Wasze pytania mogą nas pokierować w wiele czarnych zakątków SEO

zatem jak ktoś chce tylko słuchać... niewiele wyciągnie z tych warsztatów

ja również stawiam na Waszą aktywność

dymna.jpg

@seomator fajnie sie czyta twoje posty :) dużo tu wnoszą dodaje Cie do swoich ulubionych użytkowników.Każdemu tak fajnie przypierniczysz a sam tak dużo tu wnosisz.Lubie ludzi którzy się dzielą wiedza (np czy piłkarzyki pasują bo to istotne w SEO).Normalnie Trolling Level Master! Chyle czoła. I nie mogę się doczekać kolejnego wiele wnoszącego do dyskusji posta.

@Krzyśku czy planujesz poruszyć temat narzędzia do wspierania treści w projektach Xrumera ? Tak czysto z ciekawości ? :)

@Kojotek

"Może pokuszę się o powiedzenie jak robić G w h.. i wbijać dowolne słowo w kilka dni w TOP"

Taki strzał w kolano ? Chodź lepiej potrzaskamy jakieś outlet'y albo payday'e :)

Btw. da radę w ranking ogarnąć w kilkanaście/kilkadziesiąt godzin :)

Ciekawa propozycja. Z tego co Krzysiek mi kiedyś wspominał przy piwku był swojego czasu szkoleniowcem w dużej korporacji i ma duże doświadczenie "w gadaniu" :)

--edit

Nie przeczytałem bio w pierwszym poście. Sorry

@up

:) rzeczywiście ;) zaczynając od końca - tak, nawet w kilku dużych korporacjach, z czego PTC na razie największa, gdzie miałem możliwość spędzenia dziewięciu lat życia i gdzie - poza świetnym merytorycznym przygotowaniem dostałem niezłą szkołę życia :). Jeśli ktoś jest zainteresowany bardziej, to ponad siedem lat wykorzystywała moje zdolności Nutricia - ta od Bebiko, Bebilonu i BoboVity, a od dwóch lat postanowiłem (wreszcie) być bardziej niezależny i prowadzę (znów) swoją własną firmę, rozwijając ją w kilku kierunkach: w tym SEO dla Klienta zewnętrznego, no i duże powiązanie z P4 - konkurencją PTC - właściciel marki Play (dla niezorientowanych w temacie). Tyle mojego Bio... :)

Jeśli pytasz o narzędzie, bądź narzędzia zewnętrzne - wspomagające pracę XR, to z pewnością i ja i Kojotek mamy sporo w tej kwestii do powiedzenia. Ponieważ są one dla nas integralną częścią pracy rumaków - na pewno trochę opowiemy o plusach dodatnich i plusach ujemnych różnych - nie tylko tego konkretnego narzędzia. Nie chciałbym teraz tego tematu rozwijać, ale z Tobą kilka kwestii o wiadomym narzędziu bym zamienił na PW w wolnej chwili (poza warsztatami).

Wracając do warsztatów: chcielibyśmy, żeby było trochę więcej luzu programowego - jak to na warsztatach - i mamy nadzieję bardziej iść naprzeciw potrzeb uczestników, niż narzucać swoje wątki.

Jeśli jest taka potrzeba i padnie takie pytanie, chętnie pokażę, jak dotychczas robiłem (ba - nadal robię) unikalne teksty w spamach... Chętnie omówię przy tym również wspomniane narzędzie i pokażę różnicę w moim rozwiązaniu i rozwiązaniu zewnętrznym.

Taka otwarta konstrukcja pozwoli uczynić te warsztaty chyba bardziej interesującymi dla uczestników (a z pewnością bardziej wymagającymi dla prowadzących)

I powiem to wprost: jeśli oddźwięk będzie OK, jeśli ten projekt zyska Wasz pozytywny odbiór, to jest szansa, że to dopiero początek odkrywania tajemnic SEO... Myślę, że w przyszłości ilość prelegentów (tfuuu) prowadzących takie warsztaty również może ewoluować i możemy poruszać wiele - dotychczas dostępnych w zamkniętych grupach - tematów.

A kto mnie zna - wie, że nie rzucam takich słów, jak powyżej - na wiatr. :) Zatem wszystko w Waszych rękach ;) - tej pierwszej "testowej" pięćdziesiątki: nie bójcie się pytać: najwyżej usłyszycie "to jeszcze nie na dzisiaj" ;)

dymna.jpg

Wczoraj niestety nie zdążyłem dokonać przelewu i co ? Żałuję...

Interesuje mnie 2012-12-28 - 18:00:00

Pozostało 11 wolnych miejsc. Nie wiem czy jest sens robić przelew, przelewy dziś się zaksięgują i miejsca mogą się zapełnić odrazu + napewno kilka osób dziś zrobiło by przelew przede mną.

Myślę, że już szkoda się zapisywać.

Hmm... chyba, że posiadacie może konto w moneybookers i możecie zaakceptować tą płatność?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności