Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli na stronie pisze że są miejsca możesz śmiało brać - wiemy że są święta etc więc bez paniki

Nikogo nie odprawimy z kwitkiem jeśli wykupi szkolenie i opłaci je po zakupie.

PS: Można płacić przez paypal

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@początkujący - ok czekam na feedback poszkoleniowy dot tego narzędzia żeby teraz nie omawiać tematu. Przydadzą się jakieś mocne i słabe strony żeby programista miał co robić. Na chwile obecną np. planujemy markova + tematyczne treści + question->answer :) Jeśli chcecie udostępnię na szkolenie spore kody zniżkowe na to narzędzie ale to na pw.

Co do tego co ostatnio rozmawialiśmy będzie gotowe po nowym roku.

Powodzenia i wesołych świąt Panowie !

@K

"prowadzę (znów) swoją własną firmę, rozwijając ją w kilku kierunkach: w tym SEO dla Klienta zewnętrznego"

Mógłbyś rozwinąć? Interesuje mnie najbardziej ilość klientów SEO (mogą być widełki). Zależy mi na tej informacji (może być na priv) - gdyż w niedługim czasie planuje również przejść na swoje z korporacyjnego seo. Chciałbym przygotować swoją listę pytań na szkolenie.

Co do szkolenia u Koyota to już byłem i do tej pory było bardzo ok pomijam że facet chyba używa modulatora glosu lub ma zepsuty mikrofon

Żenada !

PS. Taki mały OT.

Ty ja gadalem z Kipererm przez tel i brzmi tak samo? Fakt cos tam czasem sie jeb... Z glosem ale zeby od razu modulowanie glosu.

Mi sie wydaje ze to efek brzozy i trotylu na monitorze.

Ty ja gadalem z Kipererm przez tel i brzmi tak samo? Fakt cos tam czasem sie jeb... Z glosem ale zeby od razu modulowanie glosu.

:) jasne, że nie moduluje... ale używa wszystkiego na baterię... klawiatura - na baterię, myszka - na baterię i słuchawki z mikrofonem - też bezprzewodowe... i wciąż mu się rozładowują... :D W sumie stary facet, ale koniecznie wszystko musi być trendy ;) taki już jest i stąd te "modulacje"... co chwila zmienia słuchawki, które musi ładować ;)... a wystarczy kupić te tańsze... z kabelkiem :D

jest jeszcze drugi powód... ale to jest ściśle związane z warsztatami, zatem pozostawię jemu takie ciekawostki (sic)

w każdym razie kobietą nie jest ;) a damskie ciuszki?? no cóż... w końcu mieszka w Anglii :) a to takie wyjątkowe miejsce...

nie zmienia to faktu, że posiada wiedzę i lubi ją przekazywać dalej - dlatego te warsztaty zapowiadają się ciekawie i ja z pewnością nie zamierzam tego zmarnować

będzie mu się psuł mikrofon, to wtedy będziecie mieć do czynienia ze mną :P

dymna.jpg

ponieważ ostatnio zauważam, że sporo osób na PiO ma z tym problem:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/167374-walka-z-depozycjonerami/page__st__75#entry1160205

czy ktoś by chciał, żeby temat zabezpieczeń stron był poruszony w trakcie warsztatów?

ponieważ jak dla mnie temat xRumera to temat zbyt krótki na cały czas dnia drugiego, proponuję, że możemy tym się zająć właśnie w dniu "czarnym jak smoła" - czyli drugim...

...no chyba, że nie chcecie? ;)

dymna.jpg

;) nie wiem, czy można dodać coś nowego ;)

pewnie i tak będziemy gadać o tym, o czym wszyscy wiedzą :P

zawsze jak czytam oceny hardcorowców z tego forum, to wydaje mi się, że właściwie to nie ma sensu robienie szkoleń, warsztatów itp... przecież wszyscy wszystko wiedzą... :)

tylko skąd później filtry i spadki?

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności