Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@MateuszI: No to zbieraj pytania, bo jutro ma być baaardzo czarno :)

@blake... nie warto było... gadaliśmy o optymalizacji, a to na pewno znasz.... :P

w ogóle to takie warsztaty bez sensu...

a opinie zawsze się kupuje gratisami (cholera, skończyły się koszulki, ale Kojotek oddał swój stanik)...

bo przecież nikt nie powie, że warto tak sam z siebie...

(naprawdę tak nisko oceniasz ludzi na PiO, że nikt nic z własnej woli nie może napisać na plus bez gratisów?)

Prawda, Panowie? (Pań niestety nie było w pierwszym dniu) :)

dymna.jpg

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@blake ale jakie gratisy? przeciez już samo w sobie szkolenie w takiej cenie jest swego rodzaju gratisem na święta i jeszcze sobie człowiek w koszty wrzucił bo fakturka normalna jak dla białych ludzi a nie z UK.

co do tematów z 1 dnia to jak zwykle człowiek sie nauczył czegoś nowego bo w grupie zawsze coś ciekawego wyskoczy. Forma dyskusji jest ciekawa każdy może coś wrzucic akutat na mojej grupie z godziny 18 łądnie sie wszystko zgadzało z realiami bo jak to bywa na szkoleniach czasem puszczane są sciemy lub truizmy (człowiek siedzi i mysli "tak tak a ja i tak wiem swoje bo robiłem testy").

Tematów Ci niestety nie ogarnę bo troszke późno.

p.s. czekam na gratis :)

nie warto było...

Już wiem...

@blake ale jakie gratisy?

Stanik :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

co do tematów z 1 dnia to jak zwykle człowiek sie nauczył czegoś nowego

Tylko czy te nowości to jakieś takie wielkie halo to nie wiem, dla większości pewnie tak.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

blake tylko zastanawiam się co robisz na forum skoro juz wszystko wiesz... Ja otrzymałem odpowiedz na swoje pytania wiec jestem zadowolony, I powiem Ci że stanik kojota elegancki dodatkowo dzis po szkoleniu obiecał uzywane majki...

A poważniej to ja Również dostałem zaproszenie na Niedziele,,, Pewnie pomyłka wiec czekam na zamiany

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

blake tylko zastanawiam się co robisz na forum skoro juz wszystko wiesz...

żeby wiedzieć więcej?

Ja otrzymałem odpowiedz na swoje pytania wiec jestem zadowolony

Nie przeczę, po to są takie szkolenia. Ja na te pytania znam odpowiedź, więc...

PS. Stanika nie potrzebuję ;)

PS. Stanika nie potrzebuję ;)

i tak się spóźniłeś... rozdane :P

Kojot troszkę wczoraj późno wysyłał zaproszenia i ... wcisnął "jutro", a to już "dzisiaj" było :D

oczywiście przyjdą 'poprawki'... jak się obudzi :)

...troszkę się nam wczorajsza sesja na 18tą przeciągnęła... ;) [ktoś żałuje??]

żeby wiedzieć więcej?

myślę, że dokładnie dlatego część uczestników zdecydowało się na udział w warsztatach, a ja mam nadzieję, że parę nowinek - o których nikt dotąd nie mówił na PiO - zostało pokazanych...[?] ;)

dymna.jpg

Ja wygralem "dyplomatyczna" wycieczke na malediwy. Pocztkujecy klepne sobie urlop i mozecie w gratisie transport na lotnisko zalatwiac z Kojotem.

Aaa... IShit od steva jobsa do konferencji odradzam :-)

jak taki super jesteś zrób sobie swoje warszaty

Nie jest to głupi pomysł.

że parę nowinek - o których nikt dotąd nie mówił na PiO - zostało pokazanych...

Nie wiem co było pokazane, ale wiem jakie tematy były poruszane i tak na prawdę (jak dla mnie) nuda. Po drugie jest też dużo nowinek o których ja wiem i Wy pewnie też a jakoś nimi się nie dzieliliście.

@blake, ale co Ty się tak prejmujesz tymi szkoleniami?

Napisz może, że masz nadzieję przejąć Klientów osób biorących udział w szkoleniu, jak T-Mobile przechwyciło Erę. Zarówno szkolenie i Ere łączy @początkujący - o to chodzi? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności