Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uczestniczyłem w drugim dniu szkolenia i: szkolenie było lepsze niż się spodziewałem :) Wiedza dotycząca xr była bardzo praktyczna. Kojotek wraz z Początkującym omówili kilka możliwości i zastosowań tego programu, których nie znałem a warto z nich korzystać. Myślę, że dobrze by było pokazać działanie prezentowanych ustawień "na żywo". "Test" to nie to samo co uruchomienie projektu i prezentacja kilkunastu wyników.

To nie było szkolenie dla ludzi nie posiadających i nieużywających xr.

Treningi WattUp.pl

@dywyn - cenna uwaga i były takie plany z mojej strony jak pokazanie działania jednak sam wiesz ile czasu nam zeszło na to co było a żeby pokazać na ekranie to + x h jeszcze by trzeba było dołożyć. Bardzo się cieszę że czegoś nowego się dowiedziałeś czyli tym samym cel warsztatów dla Ciebie został osiągnięty

PS: Zawsze powtarzam że lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować - tak jak było w Twoim przypadku

PSII: Zapraszam na kolejne warsztaty Ciebie i wszystkich innych jak będą organizowane

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

gdyby nie to że nie było mnie w Polsce i byłem odcięty od świata, na pewno bym się pojawił. Szkoda ,,, i czekam na kolejne szkolenia

Zapraszam na pozycjonowanie za granicą  :)

stylem-logo.png- Profesjonalne pozycjonowanie.

pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony.  

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam

Myślę że można spodziewać się w najbliższym czasie jednego może dwóch szkoleń (sam lub wspólnie z ....) - raczej kierowane będą one do grupy użytkowników bardziej zaawansowanych (jedno chciał bym zrobić z prawdziwego "BlackSEO")

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 2 tygodnie później...

Zapisalem sie na warsztaty 2013-02-28 o godz. 18:00

Czy kazdego dnia beda poruszane inne zagadnienia czy podzial na dni jest z uwagi na duza liczbe chetnych?

I jak najlepiej konktaktowac sie z organizatorami?

Przepraszam jesli zadaje pytania na ktore byly juz odpowiedzi wczesniej ale jest mase postow doyczacych szkolen i warsztatow a jak widac jestem nowy na tym forum.

Pozdrawiam,

Alex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności