Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Pobrałem najnowszą wersję, przekonwertowałem bazę z wiadomego formatu i zrobiłem kolejnego testa. O wynikach może nie będę pisał bo dalej brakuję trochę tej skuteczności. Ciekawiła mnie natomiast ta funkcja o której pisałem w temacie USM:

Przeznaczeniem funkcji jest sprawdzanie zaindeksowania adresów dla stron z wpisami które program BlogiSubmitter zwraca po dodaniu. Różnica między komendą site:, a inurl: jest taka, że można wykorzystać do sprawdzania zaindeksowaia stron z parametrami. Komenda site w tym wypadku zwraca wyniki dla adresu / domeny z pominięciem parametrów.

Bo chyba dorobiłeś ją nie w tym miejscu co trzeba. Ogólnie to co ona sprawdza? inurl adresu głównego domeny w której mamy założone konto? Trochę to bez sensu. Nie mogłem tam wkleić konkretnego linka w postaci adres.pl/?p=1125 bo takie linki mam po blaście.

Ta opcja z inurl powinna być w USM tam gdzie jest sprawdzanie site/pr + zaindeksowanie. I wtedy jak wkleje sobie url jak wyżej to sprawdza mi dokładnie wklejony adres z komendą "inurl:WKLEJONY ADRES"

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
O wynikach może nie będę pisał bo dalej brakuję trochę tej skuteczności.
Twoje testy nie mają żadnego znaczenia zarówno dla mnie jak i innych użytkowników programu ... Testowałem sam i z innymi użytkownikami i mamy na ten temat własne zdanie. Wiec nie zaśmiecając nimi tego tpoicku, bo nikogo to nie obchodzi!

Jeśli brakuje ci skuteczności to zamiast TROLOWAĆ w topicku co robisz od samego początku wysili choć JEDNO zgłoszenie do BOK z podaniem danych konta w formacie używanym w BS do jakiego nie zostało dodane. Wtedy będę mógł sprawdzić i ustosunkować się do takiego zgłoszenia. Dorośnij w końcu!

Bo chyba dorobiłeś ją nie w tym miejscu co trzeba. Ogólnie to co ona sprawdza?
Nie rozśmieszaj mnie! Jak widać taki jest z tobą problem, że nie wiesz nawet co jak działa, a zabierasz się za testy. Zapewniam cie, że nowa funkcja jest we właściwym miejscu.

Poza tym co to ma być za uwaga ? Jak ci nie odpowiadają funkcje programu to z nich nie korzystaj.... Irytujesz mnie coraz bardziej i twoje zachowanie TROLA.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie no jasne, najlepiej pojechać po wszystkich, którzy mają jakieś uwagi i mianować ich TROLLAMI, bo program jest cudowny i wspaniały i działa cudownie i wyśmienicie. Jakoś inne posty w tym temacie, które do niego nic nie wnoszą typu:

Też wyrażę soją opinie na temat programu. Bardzo dobry program działa bez problemowo polecam. :palacz:

są tolerowane a ich autorzy nie są proszeni o nie zaśmiecanie wątku.

Żadnych adresów na BOK nie mam zamiaru wysyłać, bo jest ich bardzo dużo, w niektórych dodaje tylko ja i nikt więcej, więc chyba logiczne że nie chce się nimi dzielić. Panie kolego ja na prawdę nie mam zamiaru nic TROLLOWAĆ a jedynie chciałbym, żeby soft mógł się rozwijać i CHCIAŁBYM z niego korzystać, bo jest szybki, widać co się dzieje, łatwo się z niego korzysta, ale póki co nie spełnia on podstawowych funkcji do których został stworzony.

Zapytam więc przy okazji, czy jest szansa na wdrożenie sprawdzania zaindeksowania dla konkretnych linków, które chciałbym mu wkleić.

PS. Wiem, że zaraz będę trollem i nikogo nie obchodzi to co piszę, ale niestety, albo na szczęście piszę zawsze tak jak jest i nie mam w naturze ani komuś ubliżać, ani obrażać a tym bardziej TROLLOWAĆ, ale nigdy też nie wchodziłem nikomu do ()() i nigdy nie będę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Żadnych adresów na BOK nie mam zamiaru wysyłać, bo jest ich bardzo dużo, w niektórych dodaje tylko ja i nikt więcej,
Wiec nie mam nic do dodania ponad to co już napisałem.

Nie jestem też zainteresowany dalszą "dyskusją" z tobą, więc twoje wypowiedzi będą przeze mnie ignorowane. Czy inni użytkownicy zrobią to samo <co zresztą polecam> - nie wiem ... to już jest ich sprawa

To wszystko co mam oficjalnie do powiedzenia na ten temat.

=================================

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Blake z całym szacunkiem, bardzo fajnie, że testujesz, że jesteś za rozwojem oprogramowania - jak każdy stąd. , ale nie masz co oczekiwać, że soft doda do wszystkich jeżeli trzymasz te blogi tylko dla Sb jak skarb:) Ja nie jednego bloga zgłosiłem w BOK i problem został rozwiązany, jak już przeprowadzasz testy i tak bardzo nie chcesz podawać konta blogów to zawsze na BOK możesz podać wersje nie obsługiwanego Wordpressa włos z głowy nikomu nie spadnie..:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Aktualna wersja 1.1.8 Zmniejszono wysokość okna programu tak by mieściło się na monitorach 15 calowych.

Mam nadzieje, że się teraz mieści:

oknoblogisubmittera.jpg

troszkę nie zgodzę się z kolegą Blake. Jeśli chodzi o skuteczność rejestracji. Szukasz rozwiązania idealnego, mocno brniesz na przód w swoich wypowiedziach kompletnie nie biorąc pod uwagę czynnika, którym jest wielorakość możliwości zabezpieczeń blogów opartych o skrypt WP.

Część moich prywatnych precelków również zawiera wiele wtyczek, które nie pozwolą zarejestrować się praktycznie żadnej aplikacji. A jeśli już ktoś się zarejestruje ręcznie i wrzuci do automatu listę tych precli to znowu automatycze wpisy mają problem z przebrnięciem przez wypiekacza i inne wtyczki.

O skuteczności rejestracji możemy dyskutować tak długo jak wiele jest i będzie się pojawiać na rynku zabezpieczeń i ich kompilacji.

Mam chwilowo wrażenie, czytając to wszystko, że zwyczajnie chcesz zajechać Miona :) a chłopina się stara i przyznam, że mu to na tyle dobrze wychodzi, że USM+BS w moim przypadku posiadają dwa komputery, na których nic więcej nie ma :)

Troszkę luzu życzę bo czasem żyłki pęknąć mogą od nadmiaru parcia na przód.

Mam chwilowo wrażenie, czytając to wszystko, że zwyczajnie chcesz zajechać Miona
Tylko ktoś <nie będę używał właściwych epitetów, bo to pozostawiam każdemu do wstawienia we własnym zakresie> narzeka na skuteczność przy czym nie potrafi przesłać ani jednego adresu - konta do BOK w celu rozpatrzenia i poprawienia zasłaniając się anonimowością serwisu.

Jak słusznie pisałeś są dziesiątki modyfikacji kodu HTML który jest przez program parsowany w poszukiwaniu charakterystycznych elementów, więc wystarczy bym taki kod zobaczyć i jest duża szansa uwzględnienia różnić i zmiany w silniku dodającym. Ale do tego potrzeba dojrzałości i chęci poprawienia aplikacji za którą wszak już się zapłaciło. Innymi słowy użytkownik powinien współpracować zamiast "bić pianę" .

Dlatego jak już pisałem ewentualne uwagi tego użytkownika będą przeze mnie ignorowane.

troszkę nie zgodzę się z kolegą Blake

Bo? Masz porównanie skuteczności z innymi softami? Chętnie przeczytam Twoją opinię.

i chęci poprawienia aplikacji

To w mojej kwestii ma leżeć taka chęć? Ja gdybym wprowadzał coś na rynek to chciałbym wiedzieć jak najwięcej o konkurencji żeby im dorównać a nawet przebić, żeby to właśnie mój produkt był tym najlepszym, który się w czymś wyróżnia.

PS. Oczywiście mam nadzieję, że uwagi zostaną zignorowane, bo nie mam ochoty wysłuchiwać

właściwych epitetów

jeżeli na merytoryczną dyskusję nie ma tutaj szans.

PS2. Słyszałem kiedyś takie przysłowie: "Pokorne ciele dwie krowy ssie"

@Bo? Masz porównanie skuteczności z innymi softami? Chętnie przeczytam Twoją opinię.

kolego, ty nie chcesz niczego zdradzić, to i ja Ci niczego nie powiem. Nie sugeruj się ilością postów na forum :) Są tu tacy, co zwyczajnie pracują na siebie nie chwaląc się pustymi słowami. Tworzysz teorie, twórz je dalej. A ode mnie nie wyciągniesz tego czego używam, jak bardzo to jest skuteczne i do jakich celów to stosują czy też dla czego to a nie coś innego WYŁĄCZNIE Z 1 względu :) Ty w każdym z przypadkuw zastosujesz kontrę, to chyba kwestia charakteru. Nie trzeba być specjalistą od ludzkich zachowań by z wypowiedzi na forum zaszufladkować TYP człowieka.

Z mojej strony to byłoby na tyle. Kulturalnie zakończę swoją wypowiedź podtrzymując wszelkie zdania, które zostały tu przeze mnie wystrugane :)

Blake, wrzuć na luz człowieku bo dla potomnych nic po tobie nie zostanie jak tak nerwowo będziesz rzucał się na ludzi. Peace and Love!

@Mion, dzieki za mailing ;) Przy okazji przeczytalem ze w sumie dzieki Blakowi i jego upierdliwosci dodales obsluge wczesniejszych typow WP, czego jeszcze chwile temu nie zamierzales robic ;) Czyli softowi to na dobre wyszlo, momo przepychanek.

Nie chce ci smiecic w watku wiec pewnie nie bede zabieral glosu za czesto, ale chetnie bede sledzil rozwoj softu bo widac ze rozwijasz go coraz bardziej i Twoje softy sa jedynymi z lepszych na PIO. Takze powodzenia, jak bedzie mi potrzebna dodawarka do WP to zapewne siegne po Ten program ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Programy Mion-a mają dziwną przypadłość. Działają :)

cyt.:

"- Weryfikacja kont w blogach pod kątem możliwości publikacji wpisów:

wymagające akceptacji, auto approve;"

Jedna z lepszych rzeczy, jaka się ostatnio ludzkości przytrafiła.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dzięki za zmniejszenie okienka - na moim 12 calowym przy rozdziałce 1280x800 mieści się całe okno - super.

Co do wypowiedzi blake o skuteczności programu to powiem tylko tyle, że jak to w seo u jednych program jest super skuteczny a dla innych nie... Dla mnie program ma bardzo wysoką skuteczność a mam porównanie, ale oczywiście jest to zależne od bardzo wielu czynników ale podpowiem tylko tyle, że pewnie gdybyś napisał do Miona na PW normalnie po ludzku, a nie na wstępie z pretensjami i roszczeniami to pewnie i odpowiedź miałbyś inną. Nie chcesz podać adresu to jak ma sprawdzić? No chyba nie liczysz, że Mion to wróżka?

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności