Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki. Przy okazji nie wiem czy ktoś zauważył, ale mi pierwsze co rzuciło się w oczy to:

1. literówka w logo - Submitrer :)

2. literówka w module do importu kont ze skrzynki: adres erwera pop3

3. literówki w module do testowania kont WP: Z poblikacja po zaakceptowaniu

Jeszcze mam pytanie nie na temat: Co to za muzyczka np. z

Pobudza nieźle to pracy :) Obecnie gwałcę ciągle przycisk replay.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Mam trywialne pytanie, gdzie ten program można kupić? Bo wysyłane do Ciebie w tej sprawie informacje pozostają bez odpowiedzi. Jeżeli jesteś tak zajęty pisaniem programów, że nie masz czasu ich sprzedawać to chętnie zajmiemy się dystrybucją twoich programów.

katsystem.gif

Samoobsługowy System katalogowania katSystem.pl

Znajdzie się parę osób do założenia łącznie kilkuset blogów na WP?

Nie jakieś tam moderowane, itp.

Trzeba mieć na uwadze, że przyjdą bany i trzeb bedzie podmienić baze.

Domeny regionalne w zupełności wystarczą.

Projekt w realizacji. Powstaje pierwsze 500 blogow.

Max 5 osob w projekcie.

Docelowo po 500 blogow na osobe.

Chętnych proszę o inf na PW.

O_o

Chciałem ponarzekać o małej ilości wątków, ale w niecałe 3 godziny zarejestrowałem 25 tys. kont, więc jest całkiem szybko :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Pomyślę. Na razie po zakończeniu z automatu można "ręcznie oklikać" na te czerwone na liście kont co uruchomi ich dodawanie.

Wiem, że dla dużej ilości będzie to dosyć trudne, ale dla mniejszej już nie aż tak bardzo :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Widocznie są jakieś zabezpieczenia/różnice w kodzie. Podeślij adres'y na BOK to sprawdzę :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności