Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z okazji chciałem wznieść toast za autora za bardzo dobry program

sorki, ale zmieniam zdanie - program ma kilka wad, których autor nie planuje zmienić.

Produktowi brakuje dopracowania.

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Program nie ma wad tylko "ma takie funkcje jakie ma" i tak do tego trzeba podchodzić. Funkcje te w 100% realizują założenia programu. Do tego wszystkie funkcje i możliwości są dokładnie przedstawione na nagraniach z obsługi i działania programu.

Wiec nikt nie kupuje kota w worku.

To, że nie ma przycisku STOP nie jest wadą programu. Tak samo ja to, że nie ma dołączonych list blogów które to trzeba samemu przygotować.

Tak na marginesie to nigdy nie pisałem, że nie "których autor nie planuje zmienić", więc nie wiem skąd takie wnioski . Na pewno nie będzie wprowadzony przyciski STOP. Ale w moim odczuciu każda sensowna propozycja np jak ostatnio wprowadzona która zostanie zgłoszona do BOK będzie rozpatrzona i o ile będzie to możliwe zostanie wprowadzona.

Oczywiście nie gwarantuje, że od razu :chatownik:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Moduł do randomizacji list dodany:

randomizerlist.jpg

Z tego linka można pobrać obecną wersję 1.2.0 programu BlogSubmitter: https://www.blogsubmitter.pl/program/BlogiSubmitter.zip

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie czepami się przycisku stop, ale propozycji, które powodują, że program będzie pracował stabilniej.

Denerwujące jest, kiedy program pracuje kilka godzin, chcę zatrzymać jego działanie i przez brak odpowiedniej funkcji program się zawiesza i cały efekt pracy programu idzie na marne.

Jak dla mnie soft działa nieźle a nawet bardzo nieźle. Jedyna rzecz do jakiej ja się z kolei czepiam to sposób obsługi synonimów zagnieżdżonych w projektach. Często zdarza się, że w takim rozbudowanym projekcie zamiast linka z anchorem wskakuje do tekstu wynikowego mnemonik linku.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Denerwujące jest, kiedy program pracuje kilka godzin, chcę zatrzymać jego działanie i przez brak odpowiedniej funkcji program się zawiesza i cały efekt pracy programu idzie na marne.
Wystarczy suwakiem listę wątków przesunąć na 0 i poczekać aż wszystkie wątki się zakończa i nic się nie zawiesza....

Poza tym o jakim efektem pracy jest rejestracja kont / dodawanie wpisów które zostają nawet jak program zostanie zamknięty :dirol:

Często zdarza się, że w takim rozbudowanym projekcie zamiast linka z anchorem wskakuje do tekstu wynikowego mnemonik linku.
Dlatego zamiast "wysoko" zagniezdzonych synonimów przy których łatwo popełnić błędy w ilości klamer i logice tekstu lepiej stosować kilka tekstów w ramach jednego projektu lub odpowiednio rozłożone linkowanie.

Przypominam, że blok [LINK1] [LINK2] zostanie podmieniony TYLKO RAZ, wiec kolejne jego wystąpienia zostaną zwyczajnie niepodmienione .... na nagraniach z obsługi to jest chyba pokazane.

Witaj Darku

Mam do Ciebie pytanie o rejestrację w Blogach WP MU, zrobiłem test mianowicie dodałem adres bloga przycięty do subdomeny i samą domenę w pierwszym przypadku BS nie zarejestrował się a w drugim tak, masz może jakiś pomysł na przycięcie adresów z subdomen do domen ?

Pozdrawiam

@masz może jakiś pomysł na przycięcie adresów z subdomen do domen ?

Przy małej ilości można to zrobić ręcznie. Przy większej sprawa się komplikuje i trzeba by to zrobić programowo, więc pewnie za jakiś czas dodam taki moduł do przycinania do domen głównych :]

A :nie_powiem: lbo film

Tak .... nakręcę pełnometrażowy z Van damme jak go używa :olaboga:

Dzięki za opryskliwą odpowiedz.

Proponuje zastanowić się nad pytaniem przed jego zadawaniem zwłaszcza w kontekście przedmiotowego modułu który ma trzy przyciski pomijając możliwość wczytania i zapisywania ma jedną funkcję która realizuje jedną operację !

I ja mam do tego nagrywać film z obsługi .... Szczyt ... :nie_powiem:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności