Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sprawdzalem przycinania w blogisubmitterze, ale zrób tak: weź gscrapper, zaimportuj adresy url, potem przytnij je - trim to root domain, potem odsiej zduplikowane i wyeksportuj listę.

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I tu właśnie chciałem się dowiedzieć czy przycinanie które jest w blogisubmitter rozwiązuje ten problem?

Wejście:

uzytkownik1.nazwablogu.pl/wp-signup.php

uzytkownik2.nazwablogu.pl/wp-signup.php

uzytkownik3.nazwablogu.pl/wp-signup.php

Wyjście:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Z okazji pierwszego dnia wiosny ogłaszam promocję

BlogiSubmiter na dwa stanowiska w cenie 1zł netto -> więcej na ten temat

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@dla tych co już kupili BS za 250 netto ?

Dla tych co kupili w tej cenie mogę zrobić promocję na zakup pakietu USM w cenie 201 zł + gratis RssHtmlGenerator :)

@Może RSSHTMLGenerator w cenie 1zł?

Nie dla tych jest w cenie 120 zł netto.

Dodatkowa promocja na program BlogiSubmitter, dla każdej osoby która zakupi:

Pakiet programów USM:

- UltraSEOMaster 2.8.0

- KatalogiSubmitter 1.6.6

- PozycjeKeywords 1.0.3

- SiteIndeksator 1.2.1

+ GRATISBlogiSumbitter Do tego aż na DWA STANOWISKA!!!

Otrzyma w dniu jutrzejszym 30% zniżki na aktualne bazy katalogów przydatne w programach: DLA, OS, OF.

Przypominam, że osoby które dokonały zakupu w ostatniej wiosennej promocji mogą się zgłosić po listę WP do sklepu dla pozycjonerów w ramach tej deklaracji.

===================================

Mała przedświąteczna promocja.

Do piątku 29.03.2013 wszyscy którzy zakupią program BlogSubmitter dostają aktywację na drugie = dodatkowe stanowisko - komputer gratis.

Witam,

Przeleciałem sobie listę WP pod kątem możliwości rejestracji, tam gdzie BS wskazał, że można zarejestrować wrzuciłem by rozpoczął rejestrację.

Wszystkie WP dostały oznaczenie : ERROR : Koniec NZ. Jak ręcznie sprawdzałem - to jest możliwa rejestracja i ręcznie losowo porejestrowałem kilka kont.

Gdzie robię błąd, że BS nie rejestruje ?

Ja BS kupiłem tylko ze względu na sprawdzanie precli AA, do rejestracji i dodawania używam AMR, wydaje mi się że jest nieco lepiej w przypadku precli zagranicznych.

@Stanlejek robiłeś testy dodawania AMR / BS, jak wypadły ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności