Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Bez względu na program i jego ustawienia, aby z listy wyciągnąć max trzeba zrobić kilka przebiegów po tym samym.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Operacje np zakładanie kont jest wieloetapowe = kilka żądań HTTP, więc samo "time out" nie wiele daje, bo nie wiadomo na jakim etapie może wystąpić. Najlepszym rozwiązaniem jest to co proponuje Mariusz -"robić kilka przebiegów" :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale Cinmarowi nie chodzi o to by timeout "probował" dodać wpis, ale (chyba) by BS sprawdzał troszke dłużej czy tego wpisu nie dodało. Bardzo często widzę jak sprawdzam swoje wpisy, że ten sam art jest po kilka razy w tym samym WP (jak chodze po WP to widzę, że nie tylko ja wrzucam, niepotrzebnie kika razy ten sam art, bo jest tego sporo). Czemu kilka razy? Bo właśnie robie kilka przebiegów dla errorów.

Tylko po co tracic czas?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Chodziło mi o czas odp WP na rejestracje, postowanie przy obecnych czasach gdzie każdy ma po 2,3 dodawarki do WP wiecie co się dzieje z WP. Po testujcie sobie nawet jak 4 x przelecicie listę to i tak są strony gdzie nie doda, robiłem testy na 3 softach i jeśli by było to kilka % to spoko ale odsiew jest moim zdaniem za duży, nie mam obecnie czasu ale można by znaleźć bug czemu tak jest, należało by ustalić gdzie BS nie dodał i sprawdzić czemu tak jest.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Przy automatycznym dodawaniu zawsze może coś pójść nie tak, bo są to operacje złożone do tego nie oparte o API ale o parsowanie zwracanych kodów HTML. Do tego dochodzi kwestia stabilności hostingów na jakich stroją te blogi.

Co innego gdy mamy listę swoich blogów obsługiwanych na stabilnych hostingach, a nie przeciążonych SEO hostingach które co chwila wytykają 50x. Wiec jeśli w takiej sytuacji były by "anomalie" można to do mnie zgłosić do BOK.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

wiadomo coś za coś soft działa bardzo szybko i nie ma się co dziwić że pomija dużo stron, coś kosztem czegoś dlatego zasugerowałem że można by wydłuży ręcznie jedynie czas np dla postowania. Ogólnie soft działa bardzo dobrze i tutaj nie ma dwóch zdań.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Hmm jeśli pomija, a powinien dodać to proponuję kilka przykładowych adresów najlepiej danych kont przesłać do minie to się jeszcze temu przyjrzę. Choć i tak jakiś czas temu z pomocą kolegi stanleyek który to dostarczał dane kont blogów do analizy dokładałem wszelkich starań by liczba obsługiwanych typów WP jak chodzi o wersję i dodatkowe wtyczki była jak największa :pisze:

wiadomo coś za coś soft działa bardzo szybko i nie ma się co dziwić że pomija dużo stron, coś kosztem czegoś dlatego zasugerowałem że można by wydłuży ręcznie jedynie czas np dla postowania. Ogólnie soft działa bardzo dobrze i tutaj nie ma dwóch zdań.

Dla niektórych linków i blogów nigdy nie za wiele :) Przewertowałem już wszystkie strony tutaj i w SEO Masterze i normalnie nie potrafię się zdecydować na wybór programu. Albo Mion-owa paczka, albo inny, podobny soft. Gorzej, niż baba hehe ;)

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Większa Ilość wątków nie zawsze zwiększa wydajności operacji.... tak, czy inaczej na dzień dzisiejszy zostaje tak jak jest.

Zgadzam się z Tobą. Zapuściłem rejestrację przy 2 wątkach i osiągnąłem o wiele lepszy efekt niż przy 20 :)

ale chociaż przy sprawdzaniu byś zwiększył, plizzzz ;)

mam kurcze b. duże listy i muszę odpalać kilka kopii, żeby sprawdzać kilka naraz.

@Mion, poza opcją wyboru robienia linkow w formacie bbcode lub html, mam jedno pytanie :)

Czemu w programach z Twojej stajni nie działają takie rzeczy jak np ctrl+a (już)?

Są to tak odruchowe czynnosci, że często nawet wiedząc, że to nie działa w USM, czy BS i tak wciskam kombinację i mam "ping" ;)

By nie było, to do tej chwili myslałem, że w kazdym programie nie ma możliwości maksymalizacji okna. Aż przetarłem oczy ze zdziwienia, że w BS jest taka mozliwość ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@ctrl+a (już)?

Bo to samo z siebie nie działa lecz trzeba taką funkcję oprogramować dla każdej kontrolki osobno na co nie było czasu :]

@Zakręcony ja się dzięki temu nauczyłem, że jest coś takiego jak prawy przycisk i zaznacz wszystko, przez dłuższy czas leciałem mychą od góry do dołu zaznaczając ręcznie. :pada:

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności