Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W jakim systemie operacyjnym ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

U mnie też występuje taki problem, w BS i USM. Win7 32bit.

Potwierdzam, przyciski znikają całkowicie i można potem je aktywować najeżdżając na puste miejsca po nich. System Win7 32 bit. Trochę to irytuje, ale nie na tyle, by supportowi głowę zawracać :)

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Z tego wynika,że Windows 7 jest nie w pełni zgody wstecznie z XP pod który program powstał. Testowałem też na Windows 2008 Standard R2 - 64 bit 2 GB RAM na którym były robione nagrania z obsługi i problem nie występował. Jedynie co mogę zasugerować to ustawienie uruchomiania w trybie zgodności z XP dla programów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie rozumiem pytania ?

Mam także win7 64 i w trybie zgodności z XP nie szczytuje licencji.

Mi tam znikające przyciski nie przeszkadzają. Wystarczy przelecieć myszką nad nimi i się pokazują :)

A ja mam 2 małe prośby do Miona:

- czy można wstawić opcję - zaloguj się automatycznie na konto WP?

lub

- czy można wstawić opcję automatycznego kasowania postów: Hello world?

Z góry dziękuję :)

aha, czy można odbierać maile ze skrzynek, które wymuszają SSL na pop3?

@czy można wstawić opcję

Niestety nie można.

@aha, czy można odbierać maile ze skrzynek, które wymuszają SSL na pop3?

Program nie obsługuje autoryzacji SSL. Najlepiej nadaje się standardowa skrzynka pocztowa założona np w panelu direct admin.

@Mogła by być taka możliwość?

Tak, ale obsługiwane było by w ramach przeglądarki IE której nie wszyscy lubią.

I nie wiem jak by to działało na Windows 7 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności