Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK, ale prześlij mi do BOK kilkanaście danych tych kont, bo muszę po implementacji sprawdzić jak to działa :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam takie pytanie dotyczące BS dotyczące proxy API

Wykupiłem na proxymarket pakiet 20 proxy z Api i w zamian dostałem ciąg znaków

:

a53710f1c91xxxxxxxxxxxx

No i nie wiem gdzie mam go wkleić w tym programie, po wklejeniu do

Adres url jako zdalne źródło proxy Api i zaznaczeniu "Pobierz proxy ze zródła Api" > klikam pobierz i > nie pobrano proxy 0

Jeśli nie tam to gdzie mam wkleić ten ciąg znaków ?

Jeśli nie tam to gdzie mam wkleić ten ciąg znaków ?

Nie sam ciąg znaków ale cały adres do źródła proxy API - tak jak na nagraniu -

---

dodanie_proxy_api.jpg

Dla jasności dodam, ze może to być dowolne inne źródło proxy pobierane z adresu URL.

Ważne by proxy były od nowej linii \r\n.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękuję za poradę, ale nadal coś nie funguje

wkleiłem cały adres https://www.proxymark...xxxxxxxxxxxxxx/ i cały czas wyskakuje mi error:

<url>malformed ER:3:0,01s.

Adres sprawdzałem parokrotnie i jest OK.

problem występuje w module rejestracji kont na blogach WP, zaznaczam "Używaj proxy przy połączeniach" pobiera 20 adresów ale ciągle wychodzi ten błąd.

restartowałem program i kompa

Jeśli są pobierane proxy to jest OK - proszę sprawdzić dane do sprawdzania proxy tak jak na filmie.

[Adres serwisu do testowania proxy] - [Występujący ciąg znaków]

Możesz pisać na dowolny BOK, bo po stronie programu wszystko wtej kwestii działa prawidłowo.

Proszę jeszcze raz zapoznać się z nagraniami z obsługi programu BlogiSubmitter na których jest przedstawione dokładnie co i jak działa.

Co może być przyczyną ze na moim komputerze wyskakuje komunikat problem z pomoczeniem z serwerem
Brak połączenia z serwerem - nic więcej.

Bo internet jest tak duży, że czasami tak się właśnie dzieje ...

--

Jeśli odczekałeś stosowne kilka minut i nadal nie możesz się połączyć to wyślij zgłoszenie mailowe do BOK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności