Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są jakieś AA ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Kiedy kupiłem BS działał znakomicie na zamkniętej bazie 100 precli. Teraz mam wiecznie problemy takie jak na obrazku. Próbowałem juz dzielić listę na 10 sztuk. I też niestety to samo.. Czy ktoś ma podobny problem i wie jak to rozwiazać ? Blogi stoją na różnych hostinagach. Proszę o pomoc

5c193876.png

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Jeśli czas odpowiedzi serwera jest większy niż 10s, to wywala taki bład, więc wina leży po stronie hostingu, ewentualnie możesz pisac do autora, zeby zwiekszyl time-out.

Często tak się składa, że blogi są na bardzo słabych i przeciążonych SEOhostingach < rożne IP, ale fizycznie ta sama maszyna i tysiące userów> można ustawiać mała liczbę wątków.

To, że nie potwierdzono nie jest też jednoznaczne z tym, że nie dodało, bo wpis mógł zostać dodany, ale przy kolejnym żądaniu HTTP potwierdzającym serwer już nie dał rady i wywaliło błąd na co "program" nic nie poradzi.

10 sekund timeout to jest dosyć dużo jak na żądanie HTTP .

---

Z tego linka: https://www.blogsubmi... można pobrać sam EXE i podmienić < lub zmienić nazwę i dodać do katalogu > który ma wydłużone timeout przy dodawaniu do 30 sekund. Nie gwarantuje jednak, że to coś zmieni w kwestii kiepskiego hostingu bloga.

Do tego jak wiemy lub nie silnik bloga WP jest zasobożerny co dodatkowo utrudnia funkcję dodawania / sprawdzania na słabym hostingu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Zastanawiam się nad kupnem softu, który przede wszystkim ma mieć dużą skuteczność na wordpressach. Z tego też powodu mam pytanie do osób korzystających z DLA, OS i BlogiSubmittera o opinie, który z programu ma największą skuteczność, jeśli chodzi mi o rejestrację i postowanie na publicznych i prywatnych wp.

Szukasz darmowego programu do PIT? Chcesz rozliczyć PITa w minut?

Zapraszam na moją stronę- PIT 2013 z PIT-po-Prostu.pl!

Mam kilka softów do wp i BS na ich tle jest dobrym wyborem. Faktycznie serwery, na których stoją (bardziej leżą) wp, są czasami kiepskie, tak jak mion wcześniej pisał, ale poza tym BS jest dość skuteczny.

W opcji rejestracji wp nawet powiem, że na tej samej liście na BS osiągnąłem najlepszy wynik rejestracji w porównaniu do innych softów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności