Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

wydaje mi się czy program nie obsługuje takich rzeczy:

{tekst1 [LINK1] | [LINK1] tekst2}

link pojawi sie tylko jeżeli zostanie wylosowany telst2, natomiast w przypadku tekst1 zostanie zamiast linku wstawiony tekst [LINK1]

łaj?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znacznik LINK1,2,3 moze być użyty - wstawiony tylko jeden raz niezależnie od tego czy jest w bloku synonimow czy poza nim w ramach jednostki artykułu.

---

Wysłano z iPhone

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Fajnie by było Mion jakbyś mógł zrobić najlepiej tak, że można wstawiać kilka razy [LINK1] i za każdym razem losuje się link jaki ma być wstawiony, lub ew. dodać osobne pole np. [LINKMULTI] i z niego by się losowało - to by się dobrze sprawdzało przy podlinkowywaniu :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

W kwestii linków już nic zmieniane nie będzie, bo linki są losowane z dwóch pol na linki dodatkowo te pola obsługują synonimy.

Można też wstawiać linki w jako definicja synonimów, więc możliwości jest sporo - nagrania:

oraz
.

Co do Jomali to zobaczymy - czas pokaże, bo chyba będę wracał do pisania SEO oprogramowania :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

@mion

W kwestii linków już nic zmieniane nie będzie...
Jakiś czas temu pisałem o https://www.forum.optymalizacja.com/topic/168406-program-blogisubmitter-program-do-obslugi-blogow/page__st__210#entry1194982

z korespondencji emailowej wynikało, że poprawisz/zmienisz trochę algorytm generowania linków (chodziło o zmianę kolejności: najpierw losowanie tekstu a potem wstawianie linków)

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Mion, Brakuje mi kilku rzeczy - możliwości sortowania kolumn, tj jak sobie klikam na kolumnę "status" to mi sortuje : wpis opublikowano, errory itd...

Druga sprawa, mam listę kont, dodaje mi do określonej liczby, więc chciałbym zrobić taki zabieg - exportuj konta gdzie opublikowano wpis -> pozostaw listę kont z errorami (wykluczając te, które mają error "bez możliwości publikacji") -> jeszcze raz zapostuj :) i tak aż do skutku....

Dużo WP AA ma 500tki więc postowanie trzeba rozłożyć na raty... :)

Program "jest jaki jest", więc "ma funkcje i możliwości jakie ma" i i to już się zbytnio nie zmieni < nie jest na zasadzie abonamentowej>... Beton zastygł.

Obsługa

tylko trzeba to odpowiednio używać. Jeśli jest problem z jakimiś zbyt zagnieżdżonymi synonimami zwyczajnie ich nie stosować lub przyjąć zasadę, że program takich NIE obsługuje.

tak samo. Wystarczy przestrzegać zasady, by skrzynka nie była zbyt zapełniona np co 1.000 kont pobrać i skasować w tym duże wiadomości jak reklamy, spamy itd...

Reasumując - program nie jest przewidziany do jednorazowej rejestracji 100K kont i pobrania 100K emaili ze skrzynki ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności