Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz jest dużo spamu, więc najlepiej po jakimś czasie wysłać ponownie lub kontaktować się telefonicznie z BOK :] .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

przy czasie zobaczę co słychać, bo może faktycznie jest błąd
Nie doszukałem się błędu. Należy stosować takie linkowanie jakie program obsługuje przedstawione
oraz
- Tym samy temat uważam za zamknięty.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@mion Szkoda, że beton zastygł, bo BS miał i ma wielki potencjał ;) bo też miałem prośbę do Ciebie o logowanie się do wpmu z poziomu BS, nawet podesłałem CI mailem kilka wpmu do zalogowania.

A kiedyś pisałeś, że może pokusisz się w BS o nowe skrypty :)

i tak zawsze dzielę listy na raty, bo jak mam przemielić po kilkaset tysięcy adresów na 20 wątkach to i tak muszę odpalać kilka instancji BS-a.

Teraz jest dużo spamu, więc najlepiej po jakimś czasie wysłać ponownie lub kontaktować się telefonicznie z BOK :] .

Ok, będę pamiętać - ja po prostu nie lubię gadać przez tel :) Dzięki za aktywację.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

@bo też miałem prośbę do Ciebie o logowanie

Z całym szacunkiem, ale "Prośbę to" można mieć o ognia w pubie ;)

A tak na poważnie to miałem to zrobić, ale miałem stałe zlecenie i na inne sprawy już nie było wolnych mocy przerobowych - niestety.

@A kiedyś pisałeś, że może pokusisz się w BS o nowe skrypty

Pewnie będą obsługiwane, ale w innym programie <jak wrócę niebawem do gry>. Przedmiotowy z założenia ma obsługiwać blogi na skrypcie WP :]

@A zamiast darmowych updejtów... dostaniecie...

Taki jaki jest w chwili zakupu proste. Chyba, że kupując samochód oczekujesz co jakiś czas gratisów jak: przyczepy kempingowej, quada, motorówki itd . Nigdy nie obiecałem w tym programie niestworzonych rzeczy jako free dodatki.

Ja będzie program na abonament będą wchodziły w rachubę cykliczne aktualizacje nawet jak będzie to poprawienie literówki

Wiec dokładnie tak pokazuje takim jak TY "klientom" którzy by wszystko chcieli za free :glupek2:

Oj oj ... gorąco się zrobiło.

@Mion - bez logowania - daję sobie radę :) Trochę się pomęczę, ale idzie przeżyć :)

ogólnie program jest bardzo fajny, wydajny i jestem z niego zadowolony!

Miłego dnia :)

ps. zrób coś na inne skrypty, to kupię z chęcią :)

Za taką małą cenę dostajecie znakomity program i jeszcze wielkie wymagania:)

Ja zauważyłem pewną zależność u Polskiego klienta, że im niższa cena tym większe wymagania :hi:

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Wiec dokładnie tak pokazuje takim jak TY "klientom" którzy by wszystko chcieli za free :glupek2:

Bynajmniej nie jestem typem takiego klienta :) Doszukałeś się drugiego dna tam gdzie go nie było :]

Postem wyżej podsumowałem tylko kilkanaście stron tego topiku w bardziej oryginalny sposób. Jeśli Cie to uraziło to wybacz :peace:

Podsumowywując zacytuje @mion-a z pierwszej strony topiku:

Podobnie jak w wypadku programu UltraSeoMaster funkcji i modułów w programie BlogiSubmitter <może nawet pakiecie programów> z pewnością będzie przybywać w miarę moich nowych koncepcji oraz pomysłów użytkowników.

...ale podobnie jak w wypadku pakietu programów USM wszystkie dodatkowe funkcje jak i moduły wejdą gratis dla użytkowników posiadających licencję.

większość pomysłów z tego co czytałem - podnosiły wartość programu jako produktu i tyle.

Pozdrawiam

Osobiście mogę polecić ten program, kupiłem go aby dodawał posty na Wp i sprawdza się idealnie. Oczywiście jest parę poprawek / literówki / , czasami program sie zawiesi i pomimo 0 procesów nie da sie wkleić nowej listy. Wiec czekam z niecierpliwością na dotakowe aplikacje/programy ze stajni Miona.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

• 3 tygodnie później...

Wersja 1.2.5 BlogiSubmitter - Dodano obsługę protokołu HTTPS przy dodaniu wpisów, wiec ponownie obsługuje publikację w blogach założonych na platformie blogowej wordpress.com.

Uwaga:

- przy korzystaniu HTTPS należy wyłączyć proxy.

- adresy blogów / konta z HTTPS należy zmienić na:

****xerx::***123::https://*****terex.wordpress.com

Z tego linka można pobrać obecną wersję 1.2.5: https://www.blogsubmi...giSubmitter.zip

Przy okazji polecam nadal aktualną promocję na programy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności