Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy tylko Śląsk Data Center uruchomi mój serwer dedykowany .... gdyż jak się okazało od BOK SDK nie wszystkie serwery ruszyły po ich nocnej modernizacji .

---

To jest kolejny sygnał, by zrobić autoryzacje na serwerach zapasowych.

Na teraz mogę tylko przeprosić za zaistniała sytuację i niemożność autoryzacji :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Podczas dodawania wpisów do blogów dużo ma status "[OK] Wpis opublikowano" jednak nie są one wyświetlane.

Zalogowałem się ręcznie na kilka blogów i dużo z tych wpisów ma status "Pending"

67v6.jpg

Widzę, że nie tylko moje z tych wpisów mają taki status - jednak pomiędzy nimi pojawiają się wpisy poprawnie opublikowane - być może innym programem niż BlogiSubmitter.

Da się coś z tym zrobić, aby te wpisy były opublikowane prawidłowo?

Proszę sprawdzić w dopasowaniach językowych katalog /dopasowania/ czy jest ciąg znaków jako komunikatu po ręczny opublikowaniu wpisu

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to o ten chodzi co zaznaczyłeś. Musisz w nim dopisać w nim "własne dopasowania" jakie zwracają blogi.

Możliwe też, że po przez zainstalowane wtyczki będą całkiem inne komunikaty co sprawi, że będą niekompatybilne z funkcją potwierdzająca dodanie wpisu.

• 4 tygodnie później...

Osobę która dokonała wpłaty z następującym tytułem:

- Znalazłem. -

Dla przypomnienie w tytule wpłaty proszę wpisywać nr z proforma, a nie dowolny wpis :(

• 2 tygodnie później...

INFO: Znalezione w ogłoszeniach co może zainteresować użytkowników wolących gotowe rozwiązania:

Konta wordpress.com - paczki po 100szt w IMHO atrakcyjnej cenie....

Powiązane nagrania z pracy programu:

-

-

• 2 tygodnie później...

Z calym szacunkiem ale zaczyna to być na tyle wkurzające ze czas cos z tym zrobić a dokladnie chodzi o Autoryzacje softów - jak lezy serwer autoryzacji leza wszystkie softy!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czy byłaby możliwość zwiększenia

Nie
Ale zaczyna to być na tyle wkurzające ze
Calkowicie to rozumiem :(

Niestety hosting ma coraz liczniejsze zawiechy i to zaczyna stanowić problem, wiec faktycznie czas coś z tym zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności