Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

czy tylko ja mam problemy z postowaniem do prywatnych wp na najnowszych aktualizacjach? wszystkie jak jeden mąż się wściekły i próba postowania kończy się "[Error] nie zalogowano : 0.816s"

mowa konkretnie o : 3.7.1

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nikt tego typu problemu nie ma? napisałem maila do autora programu, z loginami do blogów tak aby łatwiej było zweryfikować problem.. ale cisza..

a nie mogę obsługiwać częsci zaplecza przez to..

a nie mogę obsługiwać częsci zaplecza przez to..

Jak najbardziej można obsługiwać zaplecze postawione na WP kompatybilnych z programem. Nigdzie nie gwarantowałem permanentnej zgodności "przyszłej" z kolejnymi wersjami WP które notabene mogą się diametralnie różnić od tych obsługiwanych...

===========

Ale chyba już mam rozwiązanie ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

no to zgodność siadła bo cofnąłem do wersji 3.6.x z 3.7.x i poster ruszył i dodało poprawnie.. więc nie aktualizujcie WP do nowszych wersji. i nie stawiajcie zaplecze na tych najnowszych również.

... chyba już mam rozwiązanie ... testuje jeszcze ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wprowadziłem zmiany i można obsługiwać już najnowsze wersje WP < testowałem na WP 3.7.1>

blogisubmittes_wp371.jpg

Z tego linka proszę pobrać obecną BlogiSubmitter 1.2.8 wersję: https://www.blogsubmitter.pl/program/BlogiSubmitter.zip

Ok - mam pytanie do userów/autora programu.Czy swobodnie można dodawac
Funkcje programu przedstawione są na nagraniach.

Program nie ma zaimplementowanego kasowania wpisów tylko same wielowątkowe dodawanie "blasty" lub nawet pojedyncze.

Program nie ma zaimplementowanego kasowania wpisów tylko same wielowątkowe dodawanie "blasty" lub nawet pojedyncze.

Rozumiem, może nie do końca to włąsciwie opisałem - chodziło mi o masowe wrzucanie linku w blogroll czy np footer.php dla worpdressów i blogów na wmps. Ale i również ich usuwanie.

chodziło mi o masowe wrzucanie linku w blogroll czy np footer.php dla worpdressów i blogów na wmps. Ale i również ich usuwanie.

Program BlogiSubmitter obsługuje rejestracje kont / dodawanie wpisów, zakładanie blogów itd...

Modyfikacji kodu PHP blogów oraz publikacji linków w "sekcjach linkowych" nie obsługuje.

• 3 tygodnie później...

pobierz sobie demo Seolight i z O2 z 30k poradzi sobie bez problemu ( zapisuje w formacie CSV , co ważne może faktycznie rozłączać ale trzeba próbować kilka razy ). Z BS od samego początku ja mam non stop problem z pobieraniem mali bo jak pisze Paweł jak większa reklama to sie sypie a komu się chce przeglądać ileś tam K maili by kasować cokolwiek.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności