Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli są jakieś blogi , ale zdecydowanie nie pojedyncze adresy tylko grupy, miejsca, typy skryptów które można obsługiwać "ręcznie" z poziomu przeglądarki i można je wykorzystać do publikacji treści to Możecie wysłać do mnie e-mailem do BOK podając co najmniej z 10 adresów bym mógł się "im przyjrzeć".

Po to, że najprawdopodobniej coś fajnego o dużych możliwościach się szykuje, więc im więcej "miejscówek", typów skryptów do obsługiwania tym lepiej. :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli działało to nadal działa, bo nic zdalnie w programie nie zostało zmienione. Jedynie co mogło się zmienić i co jest niezależne od programu to utrata kompatybilności tyczyć to może darmowych skrzynek pocztowych.

Co mogę zaproponować to używanie takich takich skrzynek pocztowych które są kompatybilne np te tworzone przez panel DA.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
Mam gorącą prośbę, czy ktoś z Państwa podpowie skąd lub jak zdobyć wartościowe listy WP

w samym pytaniu zawarty paradoks, wartościowa to nie ta co kupuje każdy z brzegu a pożnij jeszcze się dzieli bo przecież 10 osób zrobiło składkę.

Wartościowa listę trzeba sharwestować samemu, na niektórych ręcznie zarejestrować konto i nie jest jakiś bardzo skomplikowany proces

Można też tworzyć własne serwisy zapleczowe oparte o platformę WP korzystając z koniunktury, iż obecnie są relatywnie tanie domeny < a nawet darmowe rejestracje> i hostingi.

====

Tworzenie własnego zaplecza jest jednym z elementów działania firmy zajmującej się pozycjonowaniem, a jego utrzymanie jest jednym z wielu kosztów działania tejże firmy.

MaxPan, cały dzień próbowałem coś logicznie i coś logicznego sharwestować i się poddaje. Muszę to przyznać, mimo, że to technicznie prosty proces, nie wiem jak wydusić porządne wyniki. Dlatego chciałem kupić wartościową listę, choć wiem że to może być misją niewykonalna, ewentualnie zapłacić za pomoc.

Zasada prosta

1.Harwestujesz wordpresy (zawiera tyle unikalnych cech że z fotosami niema problemu)

2.Próbujesz na nich się zarejestrowac

3. Z tych co nie udało się zarejestrować automatycznie wybierasz te lepsze (kryteria sam sobie ustaw) i próbujesz zarejestrować się ręcznie

4. Próbny posting + neutralny artykuł ( nie sieczka)

5. Sprawdzasz obecność artykułu ( jak trafia w moderacje to nie łudź się ze zostanie zaakceptowany)

6. Kopiujesz WP AA. Koniec

no i punkty od 2 do 6 są proste i klarowne. Punkt 1 przyprawił mnie wczoraj o ból głowy. Footprint - czarna magia, mimo wielu przejrzanych poradników w google i gotowych footprintów, harvestowanie - zwracało mi takie wyniki że szkoda gadać. Na bank robię coś nie tak, tylko co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności