Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo gotowe footprinty są do niczego, footprint w postaci "powered by wordpress" sharvestuje Ci każdą stronę, która takowy footprint posiada. Staraj się konstruować jak najbardziej precyzyjne footprinty, często nawet nie musisz korzystać z operatorów logicznych typu inurl czy intitle, które przyspieszają banowanie proxy. Znajdź kilka-kilkanaście blogów AA na wordpressie i szukaj wspólnych elementów dla nich, wrzucaj w google - patrz co wychodzi i dodawaj, odejmuj elementy. Raz zbudujesz footprinty dla skryptu i masz spokój - potem możesz kombinować z keywordami. Warto też zrobić to dla kilku popularnych wersji językowych (angielski, rosyjski, chiński, hiszpański)

Może pomogę....

Na szybko podstawy:

https://www.topseoblog.pl/pozycjonowanie-footprint-czym-jest-jak-uzywac/

(fotki działają, tylko trzeba powiększyć)

Kolejnie warto poczytać...

https://pl.scribd.com/doc/104863208/SEO-Footprints

I jeszcze mała ściąga...

https://www.encyklopedia.in/viewtopic.php?f=123&p=185392

Pomogło? :-)

P.S. Pytanie, jakie wyszukiwarki (i kraje) harvestujesz, że masz słabe wyniki? ;-)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Dzięki Panowie:) zaczyna mi już coś świtać i widzę światełko w tunelu... Mam jeszcze pytania:

1. Czy te blogi WP powinny być krajowe czy to bez różnicy?

2. Jeśli blog jest obcojęzyczny to czy dodawany tekst powinien być w języku takim jak blog czy po polsku?

3. Czy podczas harwestowania powinienem dodać frazy kluczowe i jakie. Jest to obojętne, byle więcej wyników, czy wręcz odwrotnie szukam blogów tematycznych?

4. Co jest głównym parametrem wyboru oprócz tego iż uda mi się zarejestrować i dodać artykuł? PR? Rok założenia? ....

5. Czy podczas sprawdzania mozliwości rejestracji kont na blogi w BS mam robić to na domenach głównych blogów czy mogą być wyharwestowane podstrony? Jak jest lepiej i jak to się powinno aby efekt rejestracji był efektywniejszy?

->novum - obstawiam raczej wyszukiwarkę google. Do tej pory nie skupiałem się na krajach, miałem inne problemy, choćby to jak poprawnie użyć footprinta

->Mion - przepraszam za zaś zaśmiecenie wątku.

wiem ze serwer się zabeczą przed logowaniem

Wyślij do BOK przykładowe adresy do tego typu WP z loginem:hasłem do konta bym mógł się temu przyjrzeć.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 tygodnie później...

Witam mam pytanie czy można było dodać do programu taką funkcje . Mianowicie przy dodawaniu do blogów potrzebne by było.

Żeby po zakończeniu dodawania można było skopiować adresy blogów z poprawnym dodaniem.

Takie rozwiązanie mogło by Dużo pomóc można by było skopiować blogi z udanym dodaniem a potem pozostawić oznaczone jako error i dodawać jeszcze raz.

Nie dokoca bo niema jak zapisać kont z poprawnym dodaniem trzeba skasować oznaczone jako error

Wiec jak skasujesz "errory" powinny zostać "dobre" które można zapisać jako :

kont z poprawnym dodaniem

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie dokoca bo niema jak zapisać kont z poprawnym dodaniem trzeba skasować oznaczone jako error

Wiec jak skasujesz "errory" powinny zostać "dobre" które można zapisać jako :

kont z poprawnym dodaniem

można tak zrobić ale jak powtórzyć dodawanie do oznaczonych jako error jak się je skasuje.

można tak zrobić ale jak powtórzyć dodawanie do oznaczonych jako error jak się je skasuje.

Korzystajac z menu kontekstowego glównej listy kont blogów. Wyprzedzając kolejne pytanie zamieszczam screen:

blogisubmitterzostawerror.png

Promocja cenowa na program BlogiSubmitter do końca stycznia 2014 cena tylko 120 zł netto x 2 stanowiska :)

----------

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności