Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Informuje, iż program BlogSubmitter jest w wersji filialnej i nie będzie już rozwijany. Jego cena zostaje obniżona do ostatecznej ceny 150 zł netto - na jedno stanowisko. Do zakupionej licencji dochodzi gratis RssHtmlGenerator.

Pozdrawiam

-----------------

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki
Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314
REGON: 301740913
Kontakt:
Email: biuro@http200.pl
Email: systemy.internetowe@gmail.com
Telefon: 723 227 124

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanko czy działa wam rejestracja przy pomocy proxy publicznych.

Bo mi wyświetla się komunikat że proksy są zbasowane mogę przesłać trochę proxy do testu 20 szt. Rotacja 10 minut. Za pomoc z moim problemem mogę udostępnić więcej proxy. także pod google

https://ppppp.lebork.pl/proxy/api_key/0dbdf3a2475c36b2d08d87a60604e5ab

• 2 tygodnie później...

A szkoda
Za to powstaje nowy program SERPMaster :pisze:

Przy okazji ak Masz jakieś konkretne adresy do "rozpracowania" możesz mi podesłać do BOK - przyjrzę się im.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jaka może być tego przyczyna

ERROR: The password you entered for the email or username beautybeauty1 is incorrect. Lost your password?

--------

================================================

Start: alopecia-tratamiento.opole.pl

Zapisywanie cookie

Zalogowany do admina

Już działa :pisze:

Poszukuję jakiś pomysłów dlaczego BS nie chce mi dodawać na własne WP.

Mam WP na bizneshost oraz vps minthost. Podczas testowania wszystko pięknie zalogowany do admina w 3,5 s.

Podczas korzystania z opcji Publikuj artykuły we własnych serwisach wyskakuje mi jednak status [Error] wpisu nie dodano i tak cały czas.

Udało mi się dodać wpis jeden raz na Lokoz-a, ale tam seohosting to częściej jest padnięty niż działa więc ciężko dojść do przyczyny.

Będę wdzięczny za jakieś pomysły.

activist aka terrorist

Nie mam teraz czasu na instalacje testowego WP, wiec jak <Optymist> możesz podać jakiś testowy - prywatny gdzie nie dodaje ze względu na nowszą wersję to podeślij dane Login : Haslo : Adres do BOK i postaram się BS zaktualizować :pisze:

OK, zaktualizowano. Teraz dodaje.

Testowałem na blogach wordpress.com oraz tym 3.8.2
publikacja wpisów | publikowanie 1:1

BlogiSbmitter 1.2.9 do pobrania z : https://www.blogsubmitter.pl/program/BlogiSubmitter.zip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności