Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, część roboty zrobiona, na pewno już na wstępie odsieje trochę adresów, ale... ;) to dalej bajka nie jest bo ta funkcja sprawdza tylko czy jest wpis a tego czy jest tam link, czy nie został wycięty przez inną wtyczkę to już nie sprawdzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na podprogram do zakładania blogów :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

to dalej bajka nie jest bo ta funkcja sprawdza tylko czy jest wpis a tego czy jest tam link, czy nie został wycięty przez inną wtyczkę to już nie sprawdzi.

Znasz przysłowie nie od razu "Kraków zbudowano". Nie doczytałem, bo mnie oderwałeś od zakładacza blogów :pisze: Mogłem taką funkcję od razi wdrożyć. Czyli funkcję sprawdzania czy na stronie wpisu pojawiły się linki. Z tym, że na wejściu będzie trzeba podać nazwę linkowanej domeny. Podobnie jak w USM

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No tak o to właśnie chodzi, więc nie potrzeba nawet sprawdzać czy wpis się znajduje tylko wystarczy sprawdzić czy link się znajduje na danej podstronie, bo jak nie będzie linka to co z tego, że będzie wpis :) W sumie teraz to te linki, które dodał wrzuca się do USM i zrobi to samo, ale jak z tym nie ma dużo problemów to zrobi to od razu ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Generalnie jest fajnie :)

malo istotna zmiana, ale jesli nie problem...

Mógłbyś dorzucić kasowanie maili ze skrzynki? (może checkbox "usuwaj wiadomosci po pobraniu")

Wystarczyłby jeden adres do zakładania kont (filtracja baz), ale jak już jest z 10k wiadomosci i ma pobierac wszystko to chwile schodzi.

O_o

Kasowanie ze skrzynki by się przydało, ja wczoraj sprawdzałem 16k wiadomości, trochę się zeszło, ale ogólnie ładnie poszło.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ostatnio jakoś czasu brak, to nie mam szans by śledzić to co się na forum pisze. To znaczy, że ten soft już jest? Pytam się, bo rozumiałem, że Ci co kupili USM, to również będa mieli możliwość korzystania również i z tego. A jakoś takiej możliwości póki co nie widzę. Ale może się mylę?

Kasowanie emaili będzie dzisiaj dodane :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale może się mylę?

Nie mylisz się, można z niego korzystać posiadając USM, za drobną opłatą 250 netto :)

@Mion, jak możesz zrób to jakoś żeby można było to zazanczyć opcjonalnie, żeby nie kasował ich z automatu.

Funkcja kasowania wiadomości przy pobieraniu danych kont ze skrzynki POP3 dodana:

pobierajkasujac.jpg

Aktualna wersja BlogiSubmitter to 1.0.4.

Na razie trwają prace nad zakładaczem blogów w platformach WP z ustawionym trybem "Multi-User" :pisze:

Treść wpisu ma mniej niż 1000 znaków

Nie rozumiem - po co narzucanie takich ograniczeń przez twórcę oprogramowania? To chyba od użytkownika zależy jakie teksty będzie wrzucał... Prosiłbym o zlikwidowanie tego ograniczenia, chyba, że gdzieś da się to wyłączyć to przepraszam i proszę o wskazanie miejsca ;)

Nie rozumiem - po co narzucanie takich ograniczeń przez twórcę oprogramowania? [...]Prosiłbym o zlikwidowanie tego ograniczenia
Wydawca programu rozumie i ich nie zniesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności