Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

@Mion musze wypluć swoją flustracje bo mnie szlak trafia jak mam szukać linków do pobrania Twoich softów do których nie ma normalnej strony internetowej z linkiem do pobrania. Weź wklej w 1 miejsce na tej stronie https://www.blogsubmitter.pl/ albo na https://www.http200.pl/ linki do softów bo przecież można szału dostać szukająć instalacji np: USM BS i generator HTML .

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 5 miesięcy temu...

Uruchomiłem program i przy testowaniu blogów na WP mam taki komunikat:

"Zalogowany do admina
Error nie poprano post_ID: lub wponce:"

Czy ktoś moze wyjasnic o co chodzi?

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Miałem stare konto na wordpress.com i chyba mnie zablokowali. Blogi były na starej wersji WP . Załozyłem nowego bloga na WP i blog jest na nowej wersji WP. Czy można założyć bloga na starej wersji WP tak ,żeby program BS pokazywał "Rozpoznane jako opublikowane" .

BS bloga na nowej wersji WP dodaje , ale w informacji pokazuje "bloga nie dodano" fizycznie on jest stworzony jednak nie mogę automatycznie zebrać linków . Jest jakies rozweiazanie ,zeby BS pokazywał linki stworzonych blogów na nowej wersji WP

• 5 miesięcy temu...

Poinformuje, iż dla użytkowników programu Blogisubmitter którzy nadal chcą z niego korzystać przygotowałem wersję bez autoryzacji na dowolnym komputerze.

Zatem jeśli ktoś chce skorzystać proszę wysłać wiadomość na adres Email: systemy.internetowe@gmail.com tytułem "Blogisubmitter bez autoryzacji"  z tego konta z jakiego dokonano zakupu programu lub podając aktywny kod autoryzacji. W RE prześle link do wersji programu bez autoryzacji.

Pozdrawiam

Dariusz Janicki

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

[iNFO] - Przy okazji testowania innych narzędzi ... ubocznie powstała lista unikalnych domen na których rozpoznano możliwość założenia bloga < nie mylić z kontem w wp> .Rożnica między kontem na wp, a blogiem jest taka, że blogi są w subdomenach ewentualnie w katalogach i mamy do nich konto admina, więc można definiować własne kategorie ... i dodać własne wpisy bez mixu z innymi :)

Na leciwym BlogiSubmitterze bez captcha użytkownikom udało się zarejestrować z potwierdzonym wpisem ok ~ 100 blogów na unikalnych domenach i pewnie IP. Co prawda BS obsługiwał deathbycaptcha, ale nie wiem czy to działa ... więc w innym programowe może być założonych blogów znacznie więcej ... jak przyjmuje te 100 .

Przedmiotowa lista jest na sprzedaż ... ilość limitowana, cena (nie/lub) wygórowana hehe ;)

W zawiązku z tym, że dostaje info od userów, że BlogiSubmitter jeszcze daje radę możliwy jest zakup programu w cena 120 netto.

Zatem możliwy również jest zakup listy z programem lub jak kto woli programu z listą :huh:

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu ...

=============

Dla osób które nie korzystały jeszcze z przedmiotowego programu zamieszczam nagranie jak to powinno wygladać

Załączone nagranie przedstawia w zasadzie cały proces począwszy od założenia bloga do dodania potwierdzonego wpisu z zwróconym linkiem do wpisu którego można od razu wrzucić do indekserów

W zawiązku z tym, że dostaje info od userów, że BlogiSubmitter jeszcze daje radę

Daje, daje.

Wczoraj w ciągu 2 godzin (z przerwami na kawę) postawiłem ok. 1,5k  "blogów" (bez kapcia kosztów).

Jakbyś jeszcze był tak uprzejmy i rozbudował "dekapczery" a konkretnie możliwość wyboru tych najbardziej popularnych, to będzie można więcej z list wydusić.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

nie wiem jak to robisz mi z listy 6 tys udało się utworzyć 100 blogów
Czyli tyle ile deklarowałem w ogłoszeniu oferowanej listy :

Na leciwym BlogiSubmitterze bez captcha użytkownikom udało się zarejestrować z potwierdzonym wpisem ok ~ 100

Pisałem 100 w jako programem BlogiSubmitterze który w zasadzie kapczy już nie obsługuje...

iMHO kolega Mariusz albo zakładał innym programem np Zenkiem który aktualne kapcze obsługuje ... albo najzwyczajniej powtórzył zakładanie blogów , co dało te 1500 :pisze:

A to ten soft zakłada jakieś blogi? :D Myślałem, że to submitter tylko ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności