Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Przypominam, że blok [LINK1] [LINK2] zostanie podmieniony TYLKO RAZ, wiec kolejne jego wystąpienia zostaną zwyczajnie niepodmienione .... na nagraniach z obsługi to jest chyba pokazane.

Mam wrażenie, że przetwarzanie mnemoników [LINK1] [LINK2] [LINK3] odbywa się po prostu za wcześnie. Gdyby to robić po wylosowaniu tekstu wynikowego wówczas było by ok (przynajmniej w moim przypadku). Bo zwracany tekst zawiera zawsze tylko jedno wystąpienie mnemonika [LINK1] i [LINK2]

No ale poza tym soft i tak godny polecenia.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo zwracany tekst zawiera zawsze tylko jedno wystąpienie mnemonika [LINK1] i [LINK2]
Niekt nie jest omylny :) Prześlij projekt XML spakowany ZIP'em do BOK i przy czasie zobaczę co słychać, bo może faktycznie jest błąd :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja też z czystym sumieniem mogę polecić program. Tak krótko, rejestracja w WP błyskawiczna, nie ma problemów z naprawdę dużymi listami, (nie trzeba czekać nie wiadomo ile czasu aż porejestruje), to samo dotyczy szybkości dodawania. Dodatkowo jako że mam kilka programów zauważyłem że bardzo, ale to bardzo często BlogiSubmiter daje sobie radę z dodaniem tam gdzie inne programy nie dają rady, także skuteczność programu również jest ok.

Dowolne linki można wstawić bezpośrednio w tekście nawet w synonimach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

opcja sortowania "statusów" wchodzi w grę ? W errorach mamy np timeout, wkurzające jest latanie po całej liście żeby odpalić ponowną rejestracje czy dodanie, eksport błędów do csv też by się przydał.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Nie wchodzi

W zakładaczu blogów testujecie serwisy czy od razu rejestrujecie z decaptcherami?

Mam wrażenie, że przy samych testach spada skuteczność znalezienia dobrego bloga, natomiast od razu przy rejestracjach zjada dużo recaptchy, ale można znaleźć fajne blogi.

OK, wszystkie tak zwane zaległe faktury zostały wystawione.

Na dzień dzisiejszy ogłaszam nową promocję:

Wariant A:

- dodatkowa aktywacja programu BlogiSubmitter na drugie stanowisko < np kolegi> cena programu BlogiSubmitter w tej promocji dla posiadaczy pakietu USM 200 zł netto | 250 zł netto dla osób nie posiadających pakietu USM. 2 x aktywacja w cenie jednej.

Wariant B:

- Trzy programy w atrakcyjnej cenie. Cena 150 zł netto dla programu BlogiSubmitter + 2 wybrane programy z pakietu USM w cenie 200 zł netto co daje pakiet trzech "SEO" programów w cenie 350 zł netto.

Do wyboru:

- UltraSEOMaster 2.7.8

- KatalogiSubmitter 1.6.8

- PozycjeKeywords 1.0.3

- SiteIndeksator 1.2.1

Promocja obowiązuje do jutra do 24. Osoby zainteresowane zakupem w promocji proszone są o kontakt z BOK.

Pozdrawiam

=================================

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki

Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314

REGON: 301740913

Kontakt:

Email: biuro@http200.pl

Email: systemy.internetowe@gmail.com

Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:

ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

Dla poszukujących i początkujących w temacie gotowa lista blogów AA w ofercie sklepu seosklep.com.p : Lista WP AA

:pisze:

BlogiSubmitter 1.2.1 - dodałem przycinanie subdomen do domeny głównej. Tylko trzeba zdefinować obsługiwane rozszerzenie w pliku dane/RozszerzeniaDomen.txt

Mówiąc szczerze mam inny program dodający do wpms, ale irytuje mnie w nim kwestia odsiewania tych mini blogów z unikatowych domen - często mam mnóstwo adresów na tej samej właśnie domenie. Jak działa to niedawno wprowadzone przycinanie o którym piszecie?

Przykładowo mam adresy wmps:

uzytkownik.nazwablogu.pl/wp-signup.php

i jak wiadomo rejestrować powinniśmy się w:

nazwablogu.pl/wp-signup.php

ale przy harveście mam szereg wyników na tej samej domenie:

uzytkownik1.nazwablogu.pl/wp-signup.php

uzytkownik2.nazwablogu.pl/wp-signup.php

uzytkownik3.nazwablogu.pl/wp-signup.php

itd

I teraz odsiewanie po unikatowych domenach w żadnym z programów które mam - scrapebox, usm nie działa. I tu właśnie chciałem się dowiedzieć czy przycinanie które jest w blogisubmitter rozwiązuje ten problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności