Skocz do zawartości

[program] BlogiSubmitter - program do obsługi blogów.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj mam problem z importem kont z poczty, ciągle wyskakuje błąd pop3:Max line length exceeded . Sprawdziłem recznie maile na koncie i na moje oko wydaja się OK, po usówałem te z długimi tytułami , ale nic nie pomogło.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciągle wyskakuje błąd pop3:Max line length exceeded . Sprawdziłem recznie maile na koncie i na moje oko wydaja się OK, po usówałem te z długimi tytułami , ale nic nie pomogło.

To nie tylko tytuł, ale wielkość całej wiadomości ma znaczenia zwłaszcza "duże wiadomości" typu spam i reklamy które należy wykasować.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Może użytkowników programu BlogSubmitter zainteresuje ogłoszenie: [Sprzedam] Listę 700 precli/wordressów Auto Approve

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie ma na to teraz wolnych mocy przerobowych...

Nie chce się przekopywać przez kilkadziesiąt stron tematu - jakie zalety w stosunku do postowania typową dodawarką na blogi czy zenblogiem ma blogi submitter - czy np. można nim postować na zaplecze na wordpressie, usuwać wpisy, zmieniać urle-e? Cos jak microsite manager ale dla wordpressa? Czy słuzy on tylko do blastowania tego skryptu?

Wszystkie funkcje sa opisane w postaci nagrań z obsługi programu na stronie https://www.blogsubmitter.pl/ oraz: Kanał nagrań z funkcji programu w Youtube

Może użytkowników programu BlogSubmitter zainteresuje ogłoszenie: [Sprzedam] Listę 700 precli/wordressów Auto Approve

Dodam tylko, że dorzucam od siebie pliki dopasowań do programu, które zwiększają jego skuteczność.

Czy byłaby możliwość wprowadzenia dwóch małych zmian w programie:

1) ponazywanie instancji tak jak jest to np. w SB - bo o ile w Win7 można sobie poprzyklejać to już w XP jest ciężko z odróżnieniem

2) zwiększenie ilości wątków do co najmniej 50-ciu a najlepiej 100.

Z góry dziękuję :)

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

@nie ma takiej opcji wprowadzenie dodawania do Joomla

W tym programie nie ma.

Może użytkownikĂłw programu BlogSubmitter zainteresuje ogłoszenie: [Sprzedam] Listę 700 precli/wordressĂłw Auto Approve

Dodam tylko, że dorzucam od siebie pliki dopasowań do programu, ktĂłre zwiększają jego skuteczność.

A jak ze skutecznością? Kiedyś kupiłem od Ciebie pakiet list i z WP zaledwie parę było AA (z tysięcy).

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Z Wp AA już tak jest, trzeba się trochę nakombinować, żeby mieć dobrą skuteczność (ponawiać rejestracje, ponawiać dodawanie, pokombinować z długościami wpisów, tytułów), często żywotność takich precli jest też bardzo krótka, obciążenia serwera są duże, ponieważ wiele osób w jednym momencie dodaje wpisy. Kiedyś z Fikasem robiliśmy testy. Wzięliśmy listę 1000 Wp do której mi wcześniej udało się dodać wpis, czyli AA. Następnie on próbował zarejestrować się i zapostować, wynik był prawie o połowę gorszy, ale po iluś tam ponownych próbach rejestracji, postowania itp. liczba ta się zwiększyła. Ja ze swojej strony daje listę 749 Wordpressów z bezpośrednim linkiem do wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności