Skocz do zawartości

Geneza Seo Końca Świata

JakubWiącek

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym że końca świata nie było rządy największych światowych mocarstw nareszcie ujawniły że słynna przepowiednia majów była jedynie źle wygenerowanym z translatora zapleczem SEO i miała stać tylko na szybko wybanowywanej regionalce na snews z sqlite tylko komuś sie VPS na cloudzie zwiesił i poszło globalnie na TLD na oxwallu z premiumową skórką.

I jak to z dobrym viralem bywa troszeczkę się przez te lata rozchulała a że temat dobry i można było kasy narobić to był podbijany.

No nic. Ide spłacic w poniedziałek kredytówke.

J

@Jakub - Widać że ~profesjonalna terminologia nie jest Ci obca.

btw dobre masz ćpanie :)

Ale tak czy siak coś w tym jest .. reklamy MM - okazje na koniec świata... a teraz że jednak końca świata nie było ale okazje ciągle są hehehe :)

Kumpel zadał mi dzisiaj pytanie ile lasek straciło cnotę żeby sprawdzić jak to jest przed końcem świata. Ciekawe nie ? :)

@Tomek no w wigilie,widzisz ja wszystkie ważne rzeczy robie w wigilię...spłacam kredyty...zakładam konto na PIO itd.

Co do twojego rozdziewiczenia Tomku to gratuluje odwagi do przyznania sie PIO mam nadzieję że Ci sie podobało i nie bolało.

@początkujący ok nie ma sprawy taki może byc? idealny do moderowanai PIO ? jak wyjdziemy z IRAQu to dużo takich bedzie na rynku.

https://faisalabad.olx.com.pk/dell-e6400-xfr-water-proof-lap-top-excellent-condition-iid-449888571

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności