Skocz do zawartości

Dodawarka do Precli

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że temat wałkowany od dawana ale mam pytanie odnośnie dodawarki do precli.

Czy jest taka dodawarka do precli, która doda artykuły do moich prywatnych blogów albo powiedzmy na blog.pl, głównie takich opartych na wordpresie. Taki którym można dodać np

1 artykuł do jednego precla

10 artykułów do do 10 precli (1 artykuł do jednego precla)

10 artykułów do 1 precla itp

czy istnieje już taki program ? i czy jest płatny czy darmowy.

Dziękuje i pozdrawiam :)

Zapoznaj się z : Blog Submitter - program do obsługi blogów

Zgłoś się po świętach jak już zostanie wydany - Dostaniesz licencję w spóźnionym prezencie gwiazdkowym :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

/** do skasowania bo sie powielił */

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Będzie okazja będą "okolicznościowe wory" :)

OT: Paweł Sokołowski - Eline - panie kolego - przymawiasz się "jak Zagłoba o kawalerkę siwuchy" - jednak w twoim wypadku jest to wysoce niesmaczne ... Ty tyle na ten temat.

• 3 tygodnie później...

Czy jest taka dodawarka do precli, która doda artykuły do moich prywatnych blogów albo powiedzmy na blog.pl, głównie takich opartych na wordpresie. Taki którym można dodać np

1 artykuł do jednego precla

10 artykułów do do 10 precli (1 artykuł do jednego precla)

10 artykułów do 1 precla itp

czy istnieje już taki program ? i czy jest płatny czy darmowy.

Istnieje i już oficjalnie jest dostępny -> BlogiSubmitter - program do dodawania wpisów do blogów opartych <obecnie> o platformę WP.

-> publikacja wpisów

-> publikacja wpisów 1:1

Przy okazji Olenka1987 zapraszam do kontaktu celem aktywacji tej obietnicy ;)

Jest już strona i cena - brawo:) Zastanawiam się też nad kupnem;)

Mion, widzę że idziesz w dobrym kierunku (korzystałem, korzystam z różnych dodawarek, wiem co oferują), jak byś jeszcze miał tam obsługę WP MU - automatycznego stawiania blogów na platformach blogowych WP, i możliwość automatycznej zmiany haseł w preclach to biorę od razu.

Proxymarket i DeathbyCaptcha obsługuje ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

SEO Cutts

Mam w planach przepisanie mojej dodawarki online, lecz aktualnie tworze pierwszy pakiet związany z statystykami. Dodatkowo będzie opcja do generowania pseudo artykułów. np. [ https://gottaletyougo.wordpress.com/ ] Po uruchomieniu programu otwiera się consola oraz przeglądarka z stroną www. Wykorzystuje bazę sqlite więc wszystko odbywa się lokalnie.

[ 1. monitor, 2. pakiet do zarządzania generowania zaplecza, 3. ...... ]

www.forum.opt...a/#entry1167962

automatycznego stawiania blogów na platformach blogowych WP, i możliwość automatycznej zmiany haseł w preclach to biorę od razu.
Celem Programu BlogiSubmitter nie ma być tworzenie blogów, ale
oraz
. (BLASTY) lub nawet
. Gotowych blogów z pewnością istnieją dziesiątki jak nie setki tysięcy ... tylko trzeba je wyszukać :)
Proxymarket i DeathbyCaptcha obsługuje ?
Proxymarket i DeathbyCaptcha - TAK + decaptcher oraz przed chwilą doszły mnie słuchy że captcha sniperr przy ustawionej emulacji dla w/w decaptcerów.

Co do samego zakładania blogów (tutaj o tym pisałem) ... to sprawa wygląda tak, że między czasie testowałem coś nowego, więc jest duże prawdopodobieństwo, ze wydam dodatkowy programik do tego celu który może wejdzie jaka darmowy dodatek dla użytkowników posiadających licencję. Podobnie jak to było z dodatkami w wypadku USM :)

W razie dalszych pytań zapraszam do topicku poświęconemu programowi: BlogiSubmitter.

PS Zmiana haseł to pikuś :pisze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności