Skocz do zawartości

[Prosba] napisane przez Michala

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taka prosbe.

Jak witacie nowo przybylych forumowiczow, to spojrzcie prosze chociaz na date pierwszego postu w watku, bo witanie ludzi, ktorzy sie tu pojawili w czerwcu przez tych co sie pojawili w pazdzierniku jest conajmniej zastanawiajace.

Chyba mnie nie zrozumiales.

Chodzi mi o to, ze od czasu do czasu przychodzi osoba, ktora ma na celu zdobyc duza ilosc postow i postanawia sie do pisac do wszystkich tematow w tym dziale. Wtedy wszystkie tematy sa zaznaczone jako nowe.

Niektorzy starsi forumowicze wtedy wchodza na taki temat i nie czytaja kto sie wita, tylko dopisuja swoje "Witaj". Czesto sie zdaza, ze wtedy witaja sie juz po raz drigi, a niekiedy nawet trzeci.

Chodzi mi o to, ze jak ktos sie przedstawil w czerwcu, to nie widze powodu dla ktorego trzeba by go dalej "witac na forum" (jako nowego) w pazdzierniku.

Ja ostatnio dostalem kolo 40 emaili powiadamiajacych o nowej odpowiedzi z dzialu "Przedstaw sie"

Chyba mnie nie zrozumiales.

Chodzi mi o to, ze od czasu do czasu przychodzi osoba, ktora ma na celu zdobyc duza ilosc postow i postanawia sie do pisac do wszystkich tematow w tym dziale. Wtedy wszystkie tematy sa zaznaczone jako nowe. 

Niektorzy starsi forumowicze wtedy wchodza na taki temat i nie czytaja kto sie wita, tylko dopisuja swoje "Witaj". Czesto sie zdaza, ze wtedy witaja sie juz po raz drigi, a niekiedy nawet trzeci.

Chodzi mi  o to, ze jak ktos sie przedstawil w czerwcu, to nie widze powodu dla ktorego trzeba by go dalej "witac na forum" (jako nowego) w pazdzierniku.

Ja ostatnio dostalem kolo 40 emaili powiadamiajacych o nowej odpowiedzi z dzialu "Przedstaw sie"

Faktycznie nie zrozumiałem.

Zgadzam się.

Life's beautiful...

Hm. po przeczytaniu 3 pierwszych postów:

1. Admin ma zawsze rację.

2. Jeżeli admin nie ma racji patrz pkt. 1 

:D :D :);)

3. No chyba że admin nie ma racji i jest to do udowodnienia spory rozstrzyga wtedy tylko i wyłącznie admin

a na poważnie masz rację

Tytuł tego postu chyba trzeba napisać większymi literami.

Plus coś na temat masowych powitań. Po dwóch dniach sprawdziłem poczte to z samego tematu "przedstaw sie" przyszło ponad 100 maili+bierzące tematy. Myślałem, że skrzynia się zacieła :?

Najlepiej byłoby w ogóle zamknąć ten dział....bo wystarczy znowu popatrzeć co się tam dzieje

Albo zablokować go dla robota Google. Jeśli wszycy będą świadomi tego, że linki z tego działu nie zostaną zaindeksowane, to sytuacja powróci do normy.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Narazie nie bede blokowal tego dzialu ani na posty ani dla robotow. Ogolnie ten dzial jest przyjemny i niech taki pozostanie.

To co sie zdarzylo jest sporadyczne i bukczat12 ma usuniete linki z podpisu, a jak stanie sie to znowu, to dostanie bana i sie na tym skonczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności