Skocz do zawartości

[Prosba] napisane przez Michala

michal

Rekomendowane odpowiedzi

a ja przepraszam za post z przywitaniem uzytkownika tomekgr, ale to byl tylko zart - chcialem zeby ludzie sie witali, bo ostatnio najpierw pisza posty i sie nie witaja. a poza tym chcialem wiedziec jaki bedzie odzew na taki post. Niestety nie wiedzialem ze tak wyjdzie jak wyszlo :oops: , za co przepraszam.

Myslalem ze bedzie dobrym pomyslem witanie nowozarejestrowanych uzytkownikow przez starsza brac, ale przerodzilo sie to w nabijanie postow. :(

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

• 3 miesiące temu...

Ja ostatnio też nie zwracałem uwagi na to, z kiedy jest dany post.

Ale zawsze paczyłem, czy już wcześniej się nie przywitałem :)

Myślę, że dobrze, że została poruszona ta sprawa i dobrze się dzieje,

że wszystkie tematy po określonym czasie od napisania pierwszego postu

są blokowane.

Pozdro

<dodane>

cholera ;) dawno nie byłem na tym forum i wydawało mi się, że to nowy topic ;) sorki, nie zauważyłem :)

</dodane>

• 2 miesiące temu...

Byc moze jestem jedyny (a byc moze nie), ktory chetnie wita wszystkich (edyta: witałem, już tego nie robię). Niestety nie dbam o ilosc postow, a z tego tematu dowiedzialem sie ze ten dzial jest indeksowany (zdziwiony jestem). Niemniej uwazam, ze racja jest po stronie Michala (admina) i to w 100% - zarowno by nowi nie witali starych jak i by nie zamykac - bo jest to bardzo mily dzial.

Mam tez niewiele czasu na to by podzielic sie swoja wiedza (ktora zreszta jest zadna jesli chodzi o pozycjonowanie) - czytam forum tyle ile sie da i ile mam potrzeb. W zwiazku z tym moje wiekszosc postow to powitania i nie czuje sie z tego powodu zle!

Pozdrawiam.

• 7 miesięcy temu...

Wydaje mi sie, ze tematy w tym dziale powinny byc zamykane nie po 2 tyg., ale po 2 dniach. Nie wiem jak Was, ale mnie ostatnio zaczynaja mocno irytowac osoby, ktore 'witajac sie' na sile nabijaja liczbe postow :D, chociazby dlatego, ze robi sie wtedy balagan w Zobacz nowe posty i nieraz posrod tych przywitan mozna przeoczyc cos istotnego...

• 3 tygodnie później...

Normalnie krew zalewa gdzy ktoś "wita" 40 wątków do tyłu!!! :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

1.Zablokować dostęp G do tego działu (linki)

2.Zablokować licznik w tym dziale (posty)

Te dwa rozwiązania powinny wyeliminować takie "masówki" :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności