Skocz do zawartości

[oddam] lista doborowych katalogów

FancyFactory

Rekomendowane odpowiedzi

Tworząc listę uwzględniłem takie atrybuty jak: PR, Index pages, Trust Flow wg majesticseo, wiek domeny, BL, średnia External Links dla podstrony na której pojawia się wpis, Alexa Rank, średnia głębokość wpisu. Punktacja była wykonana w sposób następujący:

PR (n/a - 0 = 0 punktów, 1-2 = 1 punkt, 3 = 2 punkty, 4 = 4 punkty, 5 = 7 punktów, 6 = 10 punktów, 7 = 13 punktów)

Index Pages (IP > 1k = 1 punkt, IP > 10k = 2 punkty, IP > 100k = 3 punkty, IP > 1 mln = 4 punkty)

Trust Flow (TF < 15 = 0 punktów, TF 16-25 = 1 punkt, TF 26-30 = 3 punkty, TF 31-35 = 5 punktów, TF 36-40 = 10 punktów, TF > 41 = 15 punktów)

Wiek domeny (1 punkt za każdy rok)

BL (BL > 100 = 1 punkt, BL > 1k = 2 punkt, BL > 10k = 4 punkty, BL > 100k = 6 punktów, BL > 1 mln = 10 punktów)

External Links (EL < 5 = 5 punktów, EL 6-10 = 3 punkty, EL 11-20 = 1 punkt, EL > 20 = 0 punktów)

Alexa Rank (AR 1 - 1 tys. = 15 punktów, AR 1 tys. - 10 tys. = 10 punktów, AR 10 tys. - 50 tys. = 5 punktów, AR 50 tys. - 100 tys. = 3 punkty, AR 100 tys. - 500 tys. = 2 punkty, AR 500 tys. - 1 mln. = 1 punkt, AR > 1 mln. = 0 punktów)

Głębokość wpisu (1 poziomowe zagłębienie = 10 punktów, 2 poziomowe zagłębienie = 5 punktów, 3 poziomowe zagłębienie = 3 punkty, 4 poziomowe zagłębienie = 1 punkt, zagłębienie powyżej 4 = 0 punktów)W rankingu uwzględniono takie atrybuty jak: PR, Index pages, Trust Flow wg majesticseo, wiek domeny, BL, średnia External Links dla podstrony na której pojawia się wpis, Alexa Rank, średnia głębokość wpisu. Punktacja była wykonana w sposób następujący:

Listę 40 katalogów, które uzyskały co najmniej 30 punktów wg powyższej skali można pobrać sobie tutaj:

https://www.fancyfact...a-katalogow.gif

Edytowane przez początkujący
przeniosłem z ogłoszeń, bo tam jest wymagany e-mail, jak się nie chce dostać ostrzeżenia ;) a tutaj podwieszam...
  • Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

czegoś takiego długo szukałem

Śmieci? Ja mam sporo pod domem przez te umowy śmieciowe.

możesz rozwinąć temat? bo nie bardzo rozumiem co mają wspólnego Twoje śmieci z tą listą katalogów

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Hejter - olac go.

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

możesz rozwinąć temat? bo nie bardzo rozumiem co mają wspólnego Twoje śmieci z tą listą katalogów

Śmierdzą jak moje śmieci, i brzydko wyglądają, dodając jeszcze ich "zerową" przydatność.

zakładałem multikonta

Śmierdzą jak moje śmieci, i brzydko wyglądają, dodając jeszcze ich "zerową" przydatność.

ojojoj ale zazdrośnik, fe

Moderowany katalog stron - top-strony.com.pl działający nieprzerwanie od 2010 roku. Zapraszamy!

A jaką metodą badałeś te katalogi organoleptycznie? bo wnioskując po tonie twojej wypowiedzi praktyki to ty raczej nie posiadasz, aż ci współczuję fetoru rzeczonych śmieci bo na twój "organ myślący" już nieźle ci się rzucają, koniecznie musisz coś z tym zrobić, najlepiej zacznij od stopki.

• Like 1

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.