Skocz do zawartości

Dodawarka strony do katalogów (darmowa)

bugmenot

Rekomendowane odpowiedzi

Ja używam SeoLight i jest poprawny, dobrze się edytuje baze, można ją filtrować, tworzyć własne grupy katalogów i korzystac z nich dla danej strony. Działa dla większości katalogów i obsługuje Wordpress rejestracje i dodawanie tresci, Teksty synonimizowane tworzę własnorecznie w Seolight (podpowiada czasem sensowne synonimy) aby tekst był logiczny i bez bzdur. Aby teksty umieszczane były w porządku ;)

Tytuł tematu: "Dodawarka strony do katalogów (darmowa):

Ja używam SeoLight i jest poprawny, dobrze się edytuje baze, można ją filtrować, tworzyć własne grupy katalogów i korzystac z nich dla danej strony. Działa dla większości katalogów i obsługuje Wordpress rejestracje i dodawanie tresci, Teksty synonimizowane tworzę własnorecznie w Seolight (podpowiada czasem sensowne synonimy) aby tekst był logiczny i bez bzdur. Aby teksty umieszczane były w porządku ;)

Bez komentarza.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie mam jeszcze wyrobionego zdania nt. dodawarek (nigdy ich nie używałem). Z tego co widzę dużo osób używa Seo Bohatera i dobrze o nim mówi. Nie bez znaczenia jest również koszt zakupu, tutaj szala przechyla się również na stronę SB (gdyby nie budżet to zawojowałbym internet :P ).

W każdym razie Wszystkim dziękuję za rady, a ponieważ jest to mój pierwszy post w nowym roku ( po którym notabene oczekuje tylko pozytywnych zmian w moim życiu) chciałbym Wam życzyć WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO!

Kolorowe słuchawki na Fonostacja.pl

Mam Addera 8.0, oraz praktycznie cały polski seosoft, i trochę zagranicznych dodawarek. i muszę powiedzieć że jest to jedna z najmniej skutecznych dodawarek na rynku.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@Leopold, cenowo to różnica 11 zł na korzyść SB ale do SB masz 900 Seokatalogów i jak nie masz własnej bazy katalogów to można ją wykupić w cenie 29 za rok czasu, a w Seolighcie chyba dają od razu większa bazę po zakupie programu. kwestia tylko czyja baza lepsza, gdzieś wyczytałem że SB ma lepsza baze katalogów

Staralem się jak mogłem ale nie doczytałem ze ma być darmowa ;) Seolight na chwilę obecną ma ponad 7 tyś katalogów w bazie ale to po zakupie, w wiekszosci dobrze opisane,chociaż i tak warto dodać własne opisujące je informacje podczas ich weryfikacji, co pomoże w ich poźniejszym filtrowaniu.

śmiać mi się chce, jak ktoś chce darmową dodawarke

pozycjonowanie to proces długofalowy i jednak zawsze trzeba te kilka złociszy zainwestować

to takie moje zdanie skarbie ;)

Edit. korzystałam z katsystem.pl - poczytać możesz o tym tutaj > taka jakaś alternatywa między dodawarką bezpłatną a dedykowanym softem.

[ problemy z pisownią ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności