Skocz do zawartości

Jak podnieść pozycje strony w wynikach google?

adrian568

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jest to mój pierwszy post więc mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie na wstępie :)

szukałem info na ten temat i nie znalazłem nic konkretnego.

więc tak:

mam stronke https://bankowe-konta.info.pl/ od około pół roku cały czas staram się dodawać precle na różnych stronach oraz cały czas ją kataloguje dużo darmowych katalogów z PR 0-2 oraz płatne z PR 3-7 + do tego komentarze na różnych portalach i blogach i dodatkowo sporo artykułów typu wiki i jeszcze do tego 25 linków karzedego dnia za pomocą adder8, stronę staram się pozycjonować na frazy: darmowe konto bankowe, porównaj konta bankowe oraz kredyt samochodowy na pierwsze dwie frazy uzyskałem pozycje pomiędzy 12 a 16 a trzeciej w ogóle nie ma w wynikach i taki wynik utrzymuje się od około 2 miesięcy, co mogę jeszcze zrobić aby strona wbiła się do top5 a przynajmniej do top10 w google?

dodam że nie mam pojęcia o pozycjonowaniu jedynie tyle co wyczytałem w necie.

z góry dziękuje za odpowiedzi

Jak dla mnie to takie tematy i konta użytkowników powinny lecieć od razu tam gdzie ich miejsce, czyli w niebyt. Straciłem minutę życia - bezcenne.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Link, linkowi nie równy, można sobie poszaleć preclami i w kredytach, wszystko zależy od bazy. Sam Adder na tle konkurencji ma słabą wydajność dodawania, zawsze powtarzam, chcesz mieć dobrą baze harvestuj sam, podpowiedz: jeżeli polskie bazy są za słabe korzystaj z zagranicznych.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jeżeli chcesz walczyć o top na ostatnią wymienioną frazę proponuję zawodowców do tego zaciągnąć, bo konkurencja raczej potężna jest i ze sporymi budżetami, coś mi się wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności