Skocz do zawartości

Jakie reklamy na mojego bloga

fristayllo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Nie wiem, czy napisałem w dobrym dziale, ale chyba ten dobrze odpowiada mojemu tematowi, (jeśli nie to proszę o przeniesienie). Otóż mój problem polega na tym, że nie wiem jakie reklamy na mojego bloga dać i z kim mam współpracować. Mój blog będzie o tematyce (wareza) i google adsense odpada. Skoro google adsense odpada, a ja chciałbym mieć dobre zarobki na tej stronie, bo mam plan, jak zrobić na niej duży ruch, to co mam teraz zrobić?

Nie chce takiej współpracy, że ten serwis daje mi reklame na moją stronę i płaci pewien % kasy, którą użytkownik wpłaci wchodząc w tą moją reklamę. Jak już to chciałbym, aby to polegało na takiej zasadzie, że serwis mi płaci, za to, że użytkownik kliknie na tą reklamę i się zarejestruje u nich i wtedy mi dadzą jakieś tam pieniądze za tą czynność. Czy istnieją takie serwisy?

Jesli nie to bardzo proszę, polećcie coś na prawdę godnego uwagi, bo na prawdę mi zależy na tym moim "projekcie" i chciałbym na nim zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności