Skocz do zawartości

www.motoopony.pl

MoRiA

Rekomendowane odpowiedzi

www.motoopony.pl - sklep internetowy, którym się opiekuję (tak, tak, już raz prosiłem o pomoc).

Teraz zacząłem dostrzegać, że zwłaszcza pod innymi przeglądarkami wygląda gorzej niż sądziłem. Napiszcie, proszę, co Wam się szczególnie nie podoba lub co jest bardzoniefunkcjonalne. Abym wiedział, jaką pracę dołożyć Twórcom witryny.

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

po raz kolejny ?

Tak. I wiem, że jest to wysoce niestosowne. Jednak od kogo, jak nie od najlepsych specjalistów, uzyskać rzetelne informacje? Tworzeniem tej witryny zajmowała się zewnętrzna firma (do tej pory poprawia niedociągnięcia). Nie chciałbym, by Klienci użytkowali produkt, który jest niedopracowany. A opinie Użytkowników są jak najlepszym źródłem informacji.

Dlatego proszę - oceniajcie.

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności