Skocz do zawartości

[ocena] http://net.eho.pl/

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ale coś mnie ostatnio bierze na czarne tło :)

projekt layoutu: https://net.eho.pl/

3 kroki do internetu

z czasem coś tam powymyślam o hostingu, domenach, szablonach i pozycjonowaniu, mam nadzieję że się Wam spodoba ;)

z góry dzięki za opinie

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

hmm - strony jakby nie ma.

Jedna fota - 3 linki = 3 min roboty :)

Wiem, że możesz dać z siebie więcej Piotrek - zmobilizuj się ostro. Wytęż ko0mórki mózgowe odpowiedzialne za myslenie abstrakcyjne.

Tło na podstronach strasznie męczące.

Powinno zaskakiwac tak, żebym pokazywał swoim znajomym a ci znajomi swoim znajomym :)

Pozdrawiam

piotrek:

Biel kojarzy się z czystością i techniką,

Czerń raczej z satanizmem ;)

Owszem, da się wykorzystać czerń do przedstawienia elegancji (reklamy połyskujących samochodów, eleganckich komórek) ale wymaga to sporo wprawy, a często niechcący wychodzi nieprofesjonalnie.

Dlatego czarny zostawiłabym galeriom foto we flashu, stronom kapeli muzyki mrocznej czy klimatom w tym stylu:

17pic24.jpg

Tymczasem kombinacja białego z jakimś kolorem-kluczem potrafi być bardzo atrakcjna (np. strona skype)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności