Skocz do zawartości

Kod promocyjny OVH

macis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ta najtańsza opcja z niby "nielimitowanym transferem" ile jest w stanie w rzeczywistości udźwignąć? z 40gb/m-ąc da radę?

Raczej powinno, tylko zwróc uwagę że masz tam tylko jedną baze danych z limitem 200 mb,

lepiej jest kupić wyższą opcję, nić dokupywać/powiększać baze danych, ale to zależy od twoich potrzeb.

Kod MxYWDnpy2U (50% znizki) również ważny jest do 31 stycznia.

A ta najtańsza opcja z niby "nielimitowanym transferem" ile jest w stanie w rzeczywistości udźwignąć? z 40gb/m-ąc da radę?

Jedyne negatywne opinie jakie wyczytałem to słaby BOK i kiepski cpanel, ale nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić jak jest w rzeczywistości. Kontaktu z BOK'iem jeszcze nie miałem, a cPanel jak dla mnie nie jest zły, zdarzały mi się o wiele gorsze. Co do serwera to każdy zachwalał jego niezawodność.

Dzięki Łysy za kod, skorzystałem z 50% zniżki i udostępniam innym kod na również 50% zniżkę ważną do 31 stycznia. Kod to saqkaKAmYn

Pzdr

Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :)

• 2 tygodnie później...

Hej,

przeszło miesiąc temu dostałem od OVH kod promocyjny, jednak całkiem o nim zapomniałem. Kod jest ważny do końca bieżącego miesiąca, więc może ktoś jeszcze zdąży skorzystać.

Kod promocyjny (50% zniżki na hosting, ważny do 31.01.2013): ovkP26OALl

Kod promocyjny (50% zniżki na hosting w OVH, ważny do 31.01.2013): ovkP26OALl

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś posiada może kod rabatowy do wykorzystania w tym miesiącu ? Właśnie zauważyłem, że Sam płace podobną kwotę a mam limit 10 GB transferu na miesiąc. Więc chyba lepiej przejść do tej.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności