Skocz do zawartości

Darmowe katalogi stron

bugmenot

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje jakiś spis katalogów podobny do katalogiseo.info, ale z bardziej precyzyjnym wyszukiwaniem katalogów jesli chodzi o wymogi?

Interesują mnie takie katalogi:

-wpis darmowy

-bez linku zwrotnego

-nie wymagany unikalny opis

-brak wymogów co do pagerank dodawanej strony

-strony w katalogu mają bezpośrednie linki i bez "nofollow"

-możliwość dodawania stron ptywatnych, a nie tylko firm

-katalog wielotematyczny

A może frytki do tego?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 miesiąc temu...
wpis darmowy

-bez linku zwrotnego

-katalog wielotematyczny

zapytam ciebie jak myślisz jakie profity miał by właściciel tego "katalogu" udostępniając tobie miejsce do wstawienia twojego linku???

Przy okazji jakości katalogów - dołączę się do tematu, może to już było ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.

Czym lub jak sprawdzacie czy dany katalog jest Ok i można do niego dodać wpis.

Pytam bo cały czas kataloguje stronę i po ostatnich zmianach w google zauważyłem, że nie ma w ogóle przyrostu pozycji ani linków.

Linki sprawdzam w ahrefs, wcześniej miałem np. 30 nowych i 10 usuniętych, a teraz mam 10 nowych a 30 usuniętych. Od czego to zależy - od jakości katalogów ?

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

- darmowy content

- większy site

- darmową baze e-mail

- darmowe podlinkowanie

reszta nawet nie chce komentowac, nawet TRENS z tego forum zna 101 lepszy sposób na zdobywanie darmowego contentu, site, i bazy email

sasza to co piszesz to delikatnie mówiąc wskazuje na brak podstawowej wiedzy SEO. to jakaś paranoja gość pisze o 100%-wym DC a ty piszesz jakimś contencie, przecież najtańszy generator za 50 USD wygeneruje o 100 razy lepszy content w 10 min, i tak z resztą twoich "argumentów". Jak chcesz dyskutować na takie tematy to przynajmniej przeczytaj to co piszesz 3 razy, może zrozumiesz ze stawianie katalogu dla 1000 BL z Scrapeboxa, 100%-wego DC, bazy lewych emai co się zakłada wyłącznie pod katalogowanie to SEO masochizm.

To co napisałem to tylko ogólnie co może zyskać właściciel darmowego katalogu, ale jak to zrobi to już inksza inkszość. Wszystko można zrobić na odpie***** lub się przyłożyć. Oczywiście, że jak ktoś do regulaminu sobie wpisze: "nie wymagany unikalny opis" to nic porządnego z tego nie będzie miał, lecz totalny syf. A co do bazy e-mail, to widziałem fajny katalog sklepów internetowych z zapisem, że adres e-mail w wpisach musi znajdować się na dodawanej stronie www - w takim przypadku właściciel zebrał wartościową baze e-mail.

teraz udajesz czy nie zrozumiałeś co on napisał, to tobie przypomnę

-wpis darmowy

-bez linku zwrotnego

-katalog wielotematyczny

dalej chcesz opowiadać o katalogu sklepów internetowych który widziałeś? To nie poważnie. Jak chcesz ze mną dyskutować uzbrój się w jakieś sensowne fakty, tekst "to widziałem fajny katalog", "tylko ogólnie co może zyskać właściciel darmowego.... " zostaw dla działu dla poczatkujacych.

Pytanie za 100% punktów ile masz darmowych katalogów? obstawiam <10 lub żaden? I tu masz szach i mat.

a myślałem że podyskutujemy na fakty.... Polecam założyć jakieś darmowe katalogi i pogadamy w tym temacie po 3 miesiącach ich funkcjonowania, może będziesz w tedy mieć wiece argumentów.

p.s nie odpowiedziałeś ile masz darmowych katalogów wiec zrozumiałam że ZERO, a opowiem tobie że kiedyś ok 20% całej bazy polskich darmowych katalogów to byli moje, wiem o czym mowie. Teraz mam chyba 2 darmowych SEOkatalogi ale trzymam ich zupełnie dla tych celów co napisałeś. Wiec lub dyskutujemy na fakty lub na prawdę tak jak napisałeś czytaj dział dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności