Skocz do zawartości

Darmowe katalogi stron

bugmenot

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jedna korzyść takiej potyczki. Pamięta się ją raczej długo, dobrze jeśli się wyciągnie wnioski na przyszłość ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przy okazji jakości katalogów - dołączę się do tematu, może to już było ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.

Czym lub jak sprawdzacie czy dany katalog jest Ok i można do niego dodać wpis.

Pytam bo cały czas kataloguje stronę i po ostatnich zmianach w google zauważyłem, że nie ma w ogóle przyrostu pozycji ani linków.

Linki sprawdzam w ahrefs, wcześniej miałem np. 30 nowych i 10 usuniętych, a teraz mam 10 nowych a 30 usuniętych. Od czego to zależy - od jakości katalogów ?

Katalogi to obecnie tylko sposób na nowe domeny lecz po czasie = ban. Może być i pr. 7 ale podstrona 0. :D

Pozdrawiam. :)

• 3 tygodnie później...

Dlaczego każdy ma wymagania a nie chce za to becelować : darmowy, brak unikalności, brak linku zwrotnego + ewentualnie wypromowany wpis, albo rybki albo cip...ky :) Ktoś kto ma dobry katalog musiał w niego wpakować troszkę pieniążków, więc za darmo to tylko na start, ewentualnie syf gruby, jak Oprah Winfrey

baner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności