Skocz do zawartości

Link-link.pl - nowy System Wymiany Linków

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Slawexsdz

Witam.

Mam wielką przyjemność przedstawić Państwu nowy System Wymiany Linków: LINK-LINK. System znajdujące się pod adresem "link-link.pl" (kliknij tutaj),

W razie problemów z wyświetleniem strony, podaję alternatywny adres: kliknij tutaj

Jest to połączenie systemu rotacyjnego z systemem linków stałych.

System jest w fazie testów, dlatego z góry przepraszam za wszelkie niedogodności.

ZAŁOŻENIA PROJEKTU

--> zrealizowane

- 2 rodzaje systemów - rotacyjny i stały

- wspólne punkty dla obu systemów

- możliwość podlinkowania dużej ilości domen (nie ma ograniczeń)

- możliwość użycia dużej ilości fraz podczas linkowania

- ustawienia dające użytkownikom możliwość zmiany częstotliwości rotacji linków

- sprawdzanie site dla domen

--> w planach

- grupowanie domen oraz tworzenie projektów

- pełna dowolność ustawień w obrębie projektu

- sprawdzanie BL dla domen

- monitor pozycji

- automat do tworzenie stron zapleczowych

- automat do indeksowania zaplecza

- automatyczne pozycjonowanie oraz utrzymywanie pozycji domen

- stworzenie profesjonalnej grafiki dla strony

Chciałbym, aby projekt się rozwijał, dlatego z niecierpliwością czekam na Wasze propozycje i sugestie!

P.S. przepraszam za niewydolny serwer. Proszę o cierpliwość podczas pracy ze skryptem.

Pozdrawiam

Sławomir Kaczmarek

Trzymam kciuki, i mam nadzieję że Wam to wypali, ale na prawdę przyłóżcie się go tego bo zostaniecie kolejnym Seodopalaczem, więc albo jedziecie z grubej rury jak Statlink albo po kilku miesiacach kazdy o Was zapomina, jednym słowem więcej kreatywności, musicie mieć konkretną wizję, wczujcie się w rolę kogoś kto chce "pozycjonować" i czego mu brakuje w aktualnych systemach.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ambitne zadanie. Zanim przetestowałem systemy (polskie i zagraniczne) musiało minąć trochę czasu i trochę musiałem pomęczyć adminów systemów mniej lub bardziej sensownymi pytaniami zanim zostałem przy kilku (polskich i zagranicznych). Zbudować dobry swl to zadanie bardziej zaawansowane niż się wydaje. Powstało kilka naprawdę dobrych swl ale z powodu niedopracowań lub/i braku determinacji niestety padły lub padają. Życzę więc solidnego podejścia i determinacji

P.S.

niepokojąco brzmi info o zbyt słabym serwerze przy takim projekcie jak swl. Poza tym słabo wygląda ten adres e-mail. No i brak domen w systemie na start.

• 4 tygodnie później...

Próbowałem się zarejestrować i error wyskakuje chyba coś za słaby serwer jak na takie przedsięwzięcie lub niestety system już nie działa

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności